Ett nytt gym Badrum från Scavolini inspirerar människor att bli mer aktiva

Ett nytt gym Badrum från Scavolini inspirerar människor att bli mer aktiva
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Badrummen är inte vanligtvis ett samtal men ibland möter vi någonting så coolt att vi bara måste dela den med världen. Idag är ämnet den nya Gym Space-serien utformad av Mattia Pareschi för Scavolini. Samlingen är uppfriskande och ovanlig på grund av hela temat som det kretsar runt. Som namnet antyder omvandlar denna serie ett typiskt badrumsutrymme till något mer än det genom att sätta in en rad gymutrustningstycken. Dessa oväntade tillbehör låter dig i princip också använda ditt badrum som ett gym. Det är en av de mest intressanta badrum designen vi någonsin har stött på.

Konceptet är ganska originellt och ganska ovanligt. Gymserien försöker föra fitness- och hälsokoncepten närmare oss och att återuppfinna hur vi använder våra badrum och förvandla dem från specialiserade områden till mångsidiga rum. Detta görs genom att omkonstruera och återuppfinna några av de typiska elementen som vanligtvis finns i badrummen. Den innovativa designen gör att sportutrustning och tillbehör kan fästas på en mångsidig och modulär ram som också kan ta emot typiska badrumsbehov som tvål, speglar, handduksstänger och krokar eller armaturer.

MoreINSPIRATION
  • 10 måste ha badrumstillbehör
  • Ny M Modular Bathroom Design Ideas av Wetstyle
  • Tre-dimensionella badrumstillbehör för dig

Detta modulära system gör det också möjligt för användaren att anpassa och anpassa sitt badrum på ett nytt och mycket effektivt sätt. Utöver det har serien en modern och elegant design. Multiläggsmökssystemet finns i två ytor: naturligt trä och antracit och i tre storlekar: 70, 80 respektive 120 cm. Tillbehör som kan läggas till kommer också i två färger: vit och antracit. Med dessa alternativ kan du anpassa ditt badrum på ett sätt som passar din aktiva livsstil utan att kompromissa med utseende och ergonomi. Är inte detta en av de coolaste badrumstrenderna du någonsin sett?