Halloween Inspiration: 5 enkla och billiga dekorativa idéer

Halloween Inspiration: 5 enkla och billiga dekorativa idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är alltid kul att göra sig redo för Halloween, att dekorera huset och utomhus och att välja kostymer. Och som vi alla vet är för mycket arbete och ansträngning inte alls roligt alls, så du behöver några enkla sätt att dekorera för detta speciella tillfälle.

Dekorera uppfarten.

Ge uppfarten en festlig utseende. Få några pumpor och placera dem nära träden eller använd dem för att dekorera blomsterbäddarna. De behöver inte ens skäras. Du kan skicka ett meddelande utan att bli rörigt.

Framdörren steg.

Gör en vacker och djärv display för din ytterdörr med pumpor av olika former, storlekar och färger. Blanda dem och placera dem på ingångsstegen. Du kan skära några och ge dem roliga ansikten för att hälsa på dina gäster.

Inredning på dörren.

MoreINSPIRATION
  • 10 DIY Halloween pumpa dekorera idéer
  • 10 Halloween Decor Inspiration: Inifrån och Ut
  • 3 sätt att använda Candy Corn för Halloween Decorating

Glöm inte om ytterdörren. Använd skrotstycken av tyg och dubbelsidigt tejp för att ge det ett roligt utseende. Ge det ögon, en mun och något hår och få det att se ut som din favorit Halloween karaktär.

Bordscentraler.

Gör dina egna centerpieces för Halloween middag. Få några orkan glasögon, några ljus och en påse godis majs. Lägg candy majs i de genomskinliga glasögonen kommer de att vara ungefär halvfull och placera sedan ett ljus i mitten av varje.

Festlig mantel.

Manteln måste dekoreras men det behöver inte nödvändigtvis vara en stor sak. Få några tunna trädgrenar och kvistar, gör en fladderyg med svart duktape och några andra dekorationer som pumpor eller vaser med svarta eller röda rosor.