Anpassa ditt möbler med handgjorda låddragningar

Anpassa ditt möbler med handgjorda låddragningar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lådan drar är de små saker som gör att en byrå eller ett skåp sticker ut från andra med liknande konstruktioner. De är också ett bra och enkelt sätt att personifiera en möbel eller att återuppliva en gammal. Det bästa med dem är att du kan göra dem hemma med hjälp av många intressanta metoder och material. Om du behöver lite inspiration, ta en titt på följande exempel. De kommer definitivt att sätta dig på rätt spår.

Ta en titt på byxan som presenteras på Themerrythought för att se hur en gammal möbel som finns på vägens sida kan återföras till liv med några snygga dragkedjor i läder. Ett läderbälte ska räcka för alla lådor. Så ta reda på det och klipp det i bitar. Sedan säkra det nya läderet till drakens fronter med naglar.

Knoppar är bra alternativ också. Du kan gå till din lokala hårdvaruaffär och få några vanliga träknoppar som de på Thecraftedlife och sedan kan du dekorera dem med färg. Möjligheterna är många i detta fall. Du kan välja att måla hela knoppen eller bara delar av den. Du kan också använda en mycket tunn borste för att rita något sött på dem.

Ett annat bra projekt som visar dig hur man målar oavslutade träknoppar finns på Designlovefest. Här är de saker du behöver, förutom knopparna: en del guldsprayfärg, hantverkfärg i olika färger, en pensel, sprutskyddsfärg och målarband. Tape den yttre kanten och lägg en bit tejp över toppen i en vinkel. Spraya färgknappen guld, ta bort bandet och placera ett annat stycke i en annan vinkel. Täck guldområdet med tejp. Färga den tomma delen med en annan färg.

Enkla träknoppar kan anpassas på många intressanta sätt. Till exempel, för projektet som presenteras på infarrantlycreative behöver du lite primer, mod podge, måla, pensel och tejp. Först är knopparna målade vita. Sedan tappas sidorna och halvan av toppen och resterande sektion är målade i en annan färg. En päls av mod podge förseglar sedan färgen. Du kan också lägga till några finjusteringar, till exempel ett nummer eller en liten bild som skrivs ut på vävnadspapper.

Om du vill kan du till och med göra knopparna själv från början. Ditt bästa alternativ i detta fall skulle vara ugnsbakslera. Så få lite lera i färg efter eget val och börja utforma knopparna. Du behöver också lite billigt lådadrag med ett platt huvud, skruvar och brickor och en kniv. Du hittar en steg-för-steg-handledning för projektet på Stuffstephdoes. Knapparna som visas här har en geometrisk design.

Clay knoppar är faktiskt ganska lätta att göra och de kan ta vilken form du vill ha. Lufttorklera är ett bra alternativ, som visas på Delineateyourwwelling. Andra tillbehör som behövs inkluderar en smörkniv, knopphårdvara och guldsprayfärg. Först måste du täcka de befintliga knopparna med lera. Låt lera torka och använd sedan smörkniven för att ge den önskade formen. Vid slutet, måla spray den nya knoppen.

Du kan också få låda att dra av saker du redan har i huset. Använd till exempel lite plastleksaker, knappar, smycken och massor av andra saker. Låt oss säga att du väljer att använda söta leksaker. Du behöver lite sprayfärg, lim, hängbultar, brickor och muttrar för att göra dem till låddragningar. Först måste du bestämma vilken sida som ska vara framsidan, borra ett hål i leksaken, måla det och sätt in en bult i hålet, tillsätt lite lim i slutet. Du kan sedan fästa den i lådan. {hittade på lägenhetsterapi}.

MoreINSPIRATION
  • Anpassa ditt möbler med DIY låddragare
  • Painted Knobs - Touch of Color Ditt hem craves
  • Soho Modern 6 Lådor Dresser

Om du vill på något sätt personifiera byrået i barnens rum, kan du vända några leksaksbilar till låddragningar. De kan alla ha en annan färg. Allt du behöver för ett sådant projekt är några skruvar, brickor och själva bilarna. Det är verkligen enkelt faktiskt. Borra en skruv i bilen och lägg sedan den till lådan.

Återvinning kan också vara kul. Med det menar vi att du faktiskt kan vända champagnekorkar till lådknoppar. Du behöver några långa skruvar med vassa spetsiga ändar. Sätt i en skruv genom hålet i lådan med den skarpa änden utåt. Punka korken med den och vrid sedan och skjut korken på skruven tills den sitter tätt mot lådans framsida. Du kan också måla eller dekorera korkarna om du vill. {hittades på learn.winecoolerdirect}

Lådknopparna kan tillverkas av många saker, inklusive stenar. Till exempel kan du använda några av de vackra stenarna du hittade på stranden eller någon annanstans. För att få reda på hur man omvandlar dem till snygga knappar, ta en titt på instruktionerna på Hometalk. Stenarna måste rengöras först. Då måste hål borras i var och en. Efter det, säkra dem till knopparna med lim och tillsätt ett lager klarlack.

Flodstenar arbetar också. De borde vara ganska lätta att hitta men du kan också köpa dem om du vill. Rengör dem i alla fall och, om du vill, måla dem eller dekorera dem men du vill. Lim sedan bultarna till klipporna och låt limet torka över natten. Du kan sedan installera dem på skåpslådorna. Om du behöver mer information eller instruktioner, kolla in Lilliedale.

I stället för stenar kan du också använda kristaller. De kan vridas till knoppar med hjälp av bultar och muttrar och klar epoxi. Du kan försöka hitta några kristaller på den lokala konstleveransbutiken.Doppa den plana änden av bulten i lim och placera den på en kristall. Låt limet torka. När alla nya knoppar är färdiga och limet har torkat, kan du installera dem. {hittade på freepeople}.

Om du föredrar det industriella utseendet, kan du byta ut dina gamla låsknappar med rosettkranhandtag av något liknande. Du kan hitta dessa på din lokala maskinvaruhandel. När du har valt modellen, ta hem hem och spraya dem. Lägg till muttrar och skruvar och vrid dem till låsknappar för din byrå, skåp eller annat möbel som har lådor. Vi hittade denna intressanta idé på Witandwhistle

Ett annat underbart och väldigt enkelt alternativ för ett vackert industriellt utseende är att använda kopparrör för att få låda att dra. Du behöver ett tunt kopparrör, en rörskärare, ett paket kopparbältehängare, kopparrörskruvar, epoxi, muttrar och skruvar och en skruvmejsel. Du hittar några intressanta designförslag på Mountainmodernlife. Du kan få lådan att dra så bred som du vill. Du kan också spraya färg dem.

Om du inte är övertygad om att ett industriellt utseende är lämpligt för din byrå eller om du bara föredrar något lite mer rustikt, prova den ide som erbjuds på Hollydo. Låddragen som presenteras här är gjorda av trädgrenar och är verkligen charmiga. Du kan måla grenarna eller låta dem visa upp sin naturliga färg. Du kan också använda tejp för att anpassa deras utseende. Att fästa dem i lådorna är väldigt lätt och processen liknar allt annat som hittills beskrivits.

Vintagenycklar kan göra underbara lådahandtag, vilket ger byrået ett mystiskt och unikt utseende. De ser charmigt ut på en vit byrå som den som finns på Homedepot. Du kan växla dem med enkla knoppar för de mindre lådorna som ingår i designen. Du kan tillämpa denna idé på många andra projekt. Den byrå som presenteras här har också en stenciled topp som ser fantastiskt ut. Du kan också lägga till den här funktionen för ditt eget dresserprojekt.