Handy fackdusch för utomhusupplevelser

Handy fackdusch för utomhusupplevelser
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För dem som gillar att spendera tid i mitten av naturen är tanken på dusch något inte så trevligt, särskilt när du är mitt i ingenstans. Resor och utomhusupplevelser är roliga och väldigt spännande, men korrekt städning verkar vara ett problem, eftersom det inte finns några duschkabiner i skogen. Men det här problemet kan enkelt lösas nu eftersom någon har tänkt på det och har kommit med en mycket genial idé: en fackdusch.

Det är en bärbar dusch som upptar lite utrymme och som vid utfällning kan expandera och bli en vattentät förvaring som kan rymma upp till tio kullar vatten åt gången. Nu kan du få din egen dusch överallt där du går. Det enda problemet är att vattnet blir kallt och inte så rent, om du inte är villig att bära 10 kullar vatten med dig bara för detta ändamål. Men om du har tur och solen är hög, blir vattnet varmt och duschen blir en trevligare aktivitet.

Hur som helst, om du är modig nog att gå i ett utomhus äventyr i första hand, bör lite kallt vatten inte skrämma dig. Åtminstone får du vara ren. Fickan är väldigt lätt att använda. Fyll bara ut det och använd ett träd för stöd och voila, det är gjort. Och det är bara tillgängligt för £ 14.99.