Lycklig Thanksgiving och original Manila Rope Lights av Atelier 688

Lycklig Thanksgiving och original Manila Rope Lights av Atelier 688
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag har alltid älskat original design. Jag älskar hur de lyckas ta dig överraskande och vara så bedrägliga men på ett bra sätt. Det är därför dessa ljus är en av mina favoriter hittills. Designad av Atelier 688, är Manila Rope Lights mycket originella och de lyckas kombinera något så enkelt som ett rep med något så användbart som belysningsarmaturen.

Dessa är ett bra och roligt alternativ till det vanliga hänget eller någon annan typ av ljus. De är precis vad ett modernt hem behöver vara kul och unik. Manila Rope Lights finns i 12 fot sektioner men ytterligare storlekar finns också tillgängliga. I det här fallet måste du maila producenterna och bestämma längd och pris.

MoreINSPIRATION
  • Roliga och vänliga taklampor för barn
  • Unika Hängande Ljus + Digitala Fotoramar
  • Intressanta ljus för din kudde

Eftersom de har en så enkel och grundläggande design, ett rep är de också extremt flexibla. Det här är en belysningsarmatur som du säkert kan leka med, att du kan förvandlas till vilken form du vill och placera dig vart du än vill. Ledningarna som används är nominella till 250V och ljusbasen är E26-basstål av skruvtyp så att europeiska E27-standardlampor normalt inte har något problem att montera.

Så det är inte bara mångsidigt i form och form utan även i tekniska detaljer. Jag skulle vilja säga att en sådan lampa skulle se bra ut i ett vardagsrum, kanske ovanför en eldstad eller i ett sovrum. Men eftersom det är så enkelt och flexibelt kan du i princip använda det varhelst du vill så länge det är i ett skyddat område. Du kan köpa dem för endast $ 50.