Harmoniskt hem i Marbella

Harmoniskt hem i Marbella
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det första som någon skulle märka när man besöker detta hus är harmoni och lugn i inredningen. Allt är pastell och inredningen är mycket avkopplande. Du kommer att märka den nästan perfekta symmetri i hela huset. Väggarna är generellt vita och möblerna köptes i London.

I ett av rummen finns en vacker öppen spis omgiven av ett mysigt sittområde med utsikt över trädgården. Detta kan också användas som läshörn. Marmorbordet sätter allt ihop. I trädgården finns en mycket vacker fontän gjord av ägaren från flodbergarna. Ljudet av vattnet är väldigt avslappnande och lugnande.

Utanför finns också en swimmingpool. En spår av murgröna och lavendel leder till poolen, med ett mycket vackert bergslandskap i bakgrunden. När det gäller resten av huset finns det också en rymlig matsal med naturfibermattor gjorda av Juani Marchan och eleganta stolar från Frankrike.

MoreINSPIRATION
  • En annan lyxig Del Sol Villa i Marbella, Spanien
  • Heminredningstips med en asiatisk tema
  • Omfattande renovering omvandlar ett lantligt hem till ett konstverk

Köket är också mycket elegant, med vackra plattor och stolar som går tillbaka till 20-talet. Under hela huset sätter stilfulla mattor allt ihop och bildar en symmetrisk och harmonisk inredning. Överraskande är det stora badrummet det största rummet i huset. Det är ägaren som ville ha det så. Mattorna finns också där. {Found on nuevo-estilo}