Hatch Idéer bekvämt i en jätte Birdsnest

Hatch Idéer bekvämt i en jätte Birdsnest
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De Giant Birdsnest, tillverkad avÅldersgrupp, kan inte enkelt kategoriseras. Delmöbler, lekplats, den är avsedd att vara funktionell för att trivas, jobba och leka. Den finns i fyra storlekar, från 6,5 fot i diameter (idealisk för solo) till 14,75 fot (som kan sitta upp till 16).

Varje levereras med fem till 23 äggformade puffar, beroende på storleken på boet. De mjuka äggen kommer i en krämig äggskalvit men kan beställas i andra färger. Boet själv är gjord av bitar av tallskog, klar till en glans med klar satinlack och fäst av små stiftstiften.

Perfekt för att kläcka nya idéer, blev Giant Birdsnest skapad som ett helt nytt utrymme som återspeglar socialisering. "Dess kraftfulla, men enkla koncept och spännande karaktär behöver ingen förklaring eller användarhandbok: Klar att användas, redo att leka eller arbeta i," sa företaget. "Hoppa bara in och njut."

OGE Group levereras över hela världen. Om du inte ser en storlek du vill kan företaget uppfylla anpassade beställningar. Vilken bättre plats att kläcka dina idéer?