Hatar det tegel eldstaden? 12 sätt att få det att se bättre ut

Hatar det tegel eldstaden? 12 sätt att få det att se bättre ut
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Din tegelstenskamin är en pålitlig värmekälla och, om den är vedeldad, bidrar också till att hålla din uppvärmningskostnad låg. Men den föråldrade designen kan ha blivit ett ögonblick, och år av sot kan få det att se ännu värre ut. Vi hittade flera sätt att göra din tegelstenskamin se bättre ut - mycket, mycket bättre.

Taco kvarts kakel

Denna taco kvarts kakel spis är varm och inbjudande. Bild: ARJAY Builders

Ett sätt att uppdatera din eldstad är att täcka den med kakel. "Eftersom kakel kräver en jämn yta, och tegel är allt annat, du kommer att behöva använda en cement backerboard," rådgör J.B. Sassano, president för Mr. Handyman. "Denna praktiska uppfinning gör det möjligt för dig att hoppa över den torturösa uppgiften att lägga till lager av murbruk för att skapa en jämn yta på vilken plattan kan fästa", berättar han för Freshome. "I stället fäster du plattan till brädet och brädet till eldstaden."

Porslinsplattor

Porslinsplattor kan efterlikna naturligt trä. Bild: Walker & Moody Architects

Shayla Copas av Shayla Copas Interiors i Little Rock, AK berättar Freshome att golv till tak, stor texturerad kakel runt en öppen spis vägg trending. Designen leder utomhus utomhus.

Vattenfall

En utökad eldstad vattenfall är perfekt för högt i tak. Bild: Earth and Water LLC

Mike Nutter av Ply Gem rekommenderar att du lägger till en stenfanér till din eldstad. Vissa stenfinerprodukter har ett sammankopplingssystem som inte kräver morter. Han säger också att stenfaner är lättare och billigare. "I jämförelse med äkta sten är stenfaner upp till hälften av vikten, vilket ger en lättare installationsprocess." När det gäller kostnad, förklarar Nutter, "Stenfaner kan variera i pris från 6 till 9 dollar per kvadratfot jämfört med naturstensklädsel, som kan kosta $ 15 till $ 30 per kvadratmeter. "

Sten

Denna sten med natursten är tillgänglig i en mängd olika alternativ. Bild: Apex Custom Fabrication

Den ljusa färgstenen i denna eldstad kontrasterar den djupa gråfärgen på de intilliggande väggarna och binder alla de andra gråtonerna tillsammans. Stenplattor som denna finns i marmor, granit, kalksten, marmor, kvarts, kvarts och onyx.

Stackad sten / staplad stenfaner

Din design kommer att stapla upp med en staplad sten spis. Bild: Mosiac Architects, Boulder

Ingenting slår ut på en staplad sten spis, men en staplad stenfaner är lätt att installera och billigare. Och det är svårt att säga skillnaden mellan de två.

Miljövänlig

Det miljövänliga alternativet är ett alternativ till en vedeldad spis. Bild: Maric Homes

Kyssa din tegelstenskamin med denna Ecosmart-spis som använder bioetanol och är miljövänlig. Det ger ingen rök och behöver inte ventileras. Rengöring innebär att torka ner det med en fuktig trasa.

Betong

Betong är hållbart och lätt att underhålla. Bild: Byggd Inbyggd

En betongkammare surround passar bra i detta moderna hem. Förutom att vara kompositmaterial, kan betong också lägga till färg. Betongeldstäder finns i färger som kalksten, taupe, tenn, grafit, skymning, kol och vitt linne.

Varmvalsat stål

Denna öppen spis surround omfattar varmtvalsat stål och nitar. Bild: Beinfeld Architecture PC

I denna moderna design skapar varmvalsad eldstad med svarta stålnitar en industriell atmosfär och gör ett dramatiskt uttalande.

Måla

En kappa vit färg gör allt friskt och rent. Bild: WERK - Byggnad Modern

Issabel Williams, en besättningsmedlem påFantastiska tjänster i London rekommenderar färg och konst att uppdatera din eldstad. "Du kan ge din släta tegel spis en modern rustik makeover om du målar den vit," säger hon Freshome. Williams rekommenderar även att använda utrymmet ovanför eldstaden för att hänga en målning.

Trä mantel med små plattor

Trä manteln och små kakel hjälper till att uppdatera denna eldstad: Bild: Julia Ryan

"En trämantel och stora korbeller kan ge en känsla av värme och ge visuell separation mellan eldstaden och den övre väggen", säger Williams.

Golv till tak mantel

Lägg till arkitektoniska detaljer till din eldstad med en utsträckt mantel. Bild: Utsökt kök design

Williams rekommenderar också att träverket upp till taket utökas. Den svarta och vita kontrast fungerar bra i bilden ovan.

Blandade material

Din eldstad kunde blanda sten, kakel och rostfritt stål. Bild: Claudia Leccacorvi / Raven Inspire

Kan inte bara välja ett material? Du behöver inte med den här spisen som kombinerar sten, kakel och rostfritt stål, vilket fungerar bra mot de varma, naturliga färgerna i rummet.

Blandningsmaterial är ett annat sätt att helt renovera din eldstad. Bild: Capoferro Design Build Group

I detta moderna hem används polerad betong för den viktigaste eldstaden. Väggpanelmanteln är gjord av polerade betongremsor, med trä över och under eldstaden.

Vad är några av dina favorit-moderna eldstedsidéer? Vi skulle gärna höra om dem i kommentarerna nedan!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: