Att ha rött i ditt hem inredning

Att ha rött i ditt hem inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Röd är en mycket stark och livlig färg som kan göra vad som helst pop. Därför är det viktigt att veta exakt vad du gör när du använder den i inredningen. Saker kan lätt gå ut, så här är några tips som du kan hitta till hjälp.

Använda rött på väggarna.

Om du bestämmer dig för att måla väggarna röda, så se till att du är redo för en dynamisk och dramatisk inredning. Det vore bäst att bara måla en vägg röd och resten vara neutral. Då finns det också andra alternativ, till exempel hängande röd väggkonst, målningsremsor eller röda gardiner eller draperier.

Röda möbler.

En röd möbel kommer definitivt att bli en kontaktpunkt för rummet, så välj klokt. För vardagsrummet skulle en röd soffa vara ett bra alternativ. När det gäller sovrummet kan du ha ett rött huvud- eller nattduksbord.

En röd ytterdörr.

MoreINSPIRATION
  • Hur man skapar en kontaktpunkt för din inredning
  • Hur målar dörrarna En annan färg kan öka ditt heminredning
  • Lägg till lite resa till ditt hem interiör

Ge din entré ett friskt och kraftfullt nytt utseende med en röd ytterdörr. Det kommer definitivt att bli pop och det är ett element som påverkar både fasaden på ditt hus och inredningen.

Röd matstolar.

Ta med energi och överraskning i din matsal och välj röda stolar. De kan vara den perfekta funktionen för att komplettera ett minimalistiskt bord eller för att visuellt skilja det här området från din öppna planlösning.

Rött ljus.

Förutom att se intressant, har varmt och ovanligt rött ljus också andra fördelar. Använd röda accentljus för att lägga till en modern atmosfär i ett utrymme eller skapa en kontaktpunkt.