21 DIY huvuden att falla i sängen för

21 DIY huvuden att falla i sängen för
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Läs du här med en kopp kaffe i handen? Kanske önskar du att du gick till sängs tidigare igår kväll. En god natts sömn är nödvändig för en produktiv arbetsdag och de flesta säger att ju högre trådantalet desto bättre sova. Men om du någonsin har handlat för lakan vet du också att ju högre trådantalet desto högre prislapp. Istället för att klippa hörn eller bosätta sig för medioker sängkläder, kan du spara på din inredning på andra ställen ... som att göra självhushåll! Här är 21 DIY headboards att falla i sängen för och ge dig lakan för god natts sömn du förtjänar.

Tänk dig själv en sparsam person? Nästa gång du pratar om en begagnad butik, börja samla några gamla böcker. De med de härliga gula sidorna. Hämta sedan till hamra för att göra dig själv det mest bokliga huvudgavel du någonsin har sett. (via design varje dag)

Jag är en sucker för en bra tufted headboard. Tack och lov är det super lätt att göra en själv! Med en duk som huvudram kan du bli galen med en häftpistol på någon kudde och tyg och komma ut med något som är lika vackert som vad som helst som du hittar i en butik. (via Lana Red Studio)

Pallar är ett dime ett dussin, som du förmodligen redan vet om du är en DIYer. Om du har en förmåga att träbearbetning, försök att göra dig själv till en anpassad huvudtavla med anpassad förvaring med alla pallar. Det kommer att ge alla de perfekta nooks och crannies du har letat efter. (via pallar)

Låg tid och ekonomi? Gå vidare och få de dyrare lakan och använd en liten färg för att måla dig själv en headboard på en eftermiddag! Du kan använda tejp för att göra en design eller bara lämna färgen för att göra dekorationsarbetet. (via Ohoh Blogg)

Är det inte kaklat huvudgavel vackert? Visas det är skumfauxplattor, tejpade på väggen och målat. Det är den ultimata prisvärda DIY för att ge ditt sovrum den lilla uppgraderingen som den behöver. (via Sweet Cs Designs)

Chalkboard fanatiker, lyssna upp! Genom att måla det utrymme där en headboard borde vara i tavlan färg eller till och med använda en älskad antik tavla som huvudgavl själv, kan du ha något headboard du vill ha. Använd bara din konstnärliga förmåga att dekorera ditt tavla i en kurvig huvudskiva eller något liknande ett mässingshuvudstycke som exemplet ovan. (via Poppytalk)

Vem älskar inte en sträng av twinkly lights? Använd några få krokar på strategiska platser, så att dina ljus bildar en form på väggen ovanför din säng. Du kommer ha det sparkliesta huvudet på blocket. (via Vtwonen)

Jag har alltid älskat utseendet på en baldakinbädd. Men varför stanna på toppen? Låt din gardin strömma ner på din sängs baksida i stället för en fast baldakin. Bonus, du kan enkelt byta tyg när du ändrar ditt sovrums inredning. (via Design Svamp)

Om det är blommigt är det perfekt, eller hur? Så varför inte använda alla de vackra papper blommorna du har gjort och lagrat i en låda och fäst dem till ditt huvudgavel för den mest fläckiga mest blomstrande huvudgavel du någonsin har sett. (via Design Love Fest)

Tiden för lite vävning ... men med trä. Du kommer att älska effekten av träträet på ditt sovrum. Det är starkt och maskulin, för att inte tala om ett bra helgprojekt. (via Lowes)

MoreINSPIRATION
  • 13 DIY Headboards gjorda av repurposed Wood
  • En sats av unika, alternativa huvuden: # 1
  • Unika sovrums huvudskivor

Ja, jag säger till dig att du ska spendera mer, för att använda en gammal dörr med en ny färgfärg till huvudgavel är en klassisk idé. Det passar perfekt med stugorna på landet stannar i ditt hem. (via Country Living)

Washi-tejpen är bäst. Du kan använda den för så många snabba dekoruppdateringar och den här är inte annorlunda. Om du är en hyresgäst och fretting om att göra hål i väggen för att montera ett huvudgavel, använd bara ditt favoritmönstrade washiband. Problemet löst. (via Design Svamp)

Människor som har lite extra tid på händerna kommer att älska denna DIY headboard. Ljuset är helt värt ansträngningen. Så mycket, du vill sätta en i ditt sovrum såväl som gästrummet. (via Call Me Fudge)

Tyg är billigt och mångsidigt. Så att använda den för att göra en enkel huvudgavel är en lysande idé. Du kan använda ett trämönster som det ovanstående eller till och med något som löv eller fönster eller fågelfjädrar. (via Craft Hunter)

Tala om fönster, hur bra är det här tappningsfönstret huvudgavel? Häng dem bokstavligen bara över din säng och du är klar. Om du vill ha en extra pop, måla dem en ljus kontrastfärg som gör dem till fokus för ditt sovrum. (via Liz Marie Blog)

IKEA, hur vi älskar dig. Denna DIY headboard är faktiskt en IKEA hack. De tog ett enkelt IKEA huvudbräda och limmade trästycken över det hela för att skapa ett robust sovrumstycke som kommer att vara så länge du älskar det. (via socker och tyg)

Gardiner som huvudgardiner behöver inte vara vanliga. Innan du hänger den, täck den i inspirerande citat och favorittext och uppmuntra bibelverser som ger dig en hiss varje morgon när du vaknar. (via Decozilla)

Skyddare är en vanlig syn på nästan alla antikaffärer. Nästa gång du kommer korsa dem, överväga att ta dem hem där de med en skinn av ljus färg kan grace din säng ovanför huvudet. (via Samantha Elizabeth)

Det är fantastiskt vad en liten fläck kan göra för lite trä. Så medan du letar efter ett pallprojekt, prova det här huvudet ut. Det rustika träet kommer att ge ditt sovrum en annan dimension samtidigt som alla dina kuddar ser sitt bästa ut. (via risdesigner)

Jag trodde att denna huvudtavla var underbar ... och då fick jag reda på att den är gjord av väggkonst och en vintageplåt. Jag är inte säker på att det finns ett bättre väggkonsthack än det här. (via lycka är hemlagad)

Här är en perfekt DIY headboard för små! Det är kuddefronten är bara rätt så att barnen inte stöter på huvudet under sömnen. De kommer gilla det så mycket, de kommer troligen att hålla det i sina tonår.