Himmelsk villa i Pattaya

Himmelsk villa i Pattaya
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns väldigt få villor eller orter över hela världen som verkligen är himmelska och vädjar till alla fem sinnena. En av dessa villor ligger i Pattaya. Känd som "Villataya", villaen har en grupp av sju privata villor. Varje villa omfattar 205 kvadratmeter yta, två till tre sovrum och en privat pool. Villorna är inredda i mjuka pastellnyanser för att skapa en varm, elegant och inbjudande atmosfär. Dessutom har en hel del grönska i form av växter och träd använts både utanför och inuti villan.

Denna byggnad, som jag ser det, har ett mycket mystiskt utseende. Det ser ut som ett litet museum som döljer alla slags skatt och glömde hemligheter. Det är även lite obehagligt, särskilt när man tittar på de antika utseendedörrarna. Det ser skrämmande ut. Men de enda mysterier och hemligheter som gömmer sig bakom dörrarna är relaterade till detta inbjudande och vackra hem. Det är ett modernt hem, med en vacker pool utanför. Det är faktiskt ett mycket trevligt familjehus.

MoreINSPIRATION
  • Exotisk Villa i Pattaya - Thailand
  • Inbjudande och avkopplande semester Wellness Villa
  • Khayangan - Lyxig privat villa i Bali

Inredningen är enkel och mycket funktionell. Det finns många vackra element överallt här. Vardagsrummet ser väldigt bekvämt och mysigt ut. Detsamma gäller för sovrummet. Det är ett av de mest tysta och avkopplande sovrummen du någonsin kunde tänka dig. Egentligen har hela huset denna inbjudande och varma atmosfär som gör att du känner dig mycket bekväm inuti. Det är inte otrevligt eller läskigt alls. Det är bara en kontrastiv bild, jämfört med den yttre designen.