Komfort känner inga gränser - Höjdjusterbara skrivbordsmönster

Komfort känner inga gränser - Höjdjusterbara skrivbordsmönster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det här är en funktion som alla skrivbord borde helst inkludera. Höjdjusterbara skrivbord är mer praktiska och funktionella och låter dig styra höjden som dina skrivbord står på, till exempel du är längre än vanligt eller om du en dag vill arbeta medan du står i stället för i en stol. Det bästa sättet att få den här funktionen är med en anpassad design men det finns också många bra existerande mönster och skrivbord att välja mellan.

atelier är ett skrivbord designat av Team7. Den har en justerbar höjd i 5 steg från 68 cm till 81 cm höga. Dess grova utseende och det faktum att det ser ut som en arbetsbänk ger det en ganska rustik charm och men låt inte detta lura dig. Skrivbordet är modernare än det föreslår. Tillgänglig för £ 1,540.00.

De XTABLE kommer från Holmris möbelföretag och designades av KiBiSi. Vad är intressant och coolt om dess design är att höjdjusterbar skrivbord drivs manuellt så medan du gör det bekvämt bränner du också några kalorier på det gammaldags sättet.

Modern, minimalistisk och formad som en sten, den KEI arbetsstation har en modulär och flexibel design som gör det möjligt att montera två eller flera småsten på flera olika sätt. Lätta vägar kan användas för att separera arbetsstationerna för mer integritet. Modellen med justerbar höjd gör det möjligt för användarna att anpassa skrivbordet med hjälp av en spak. Finns på plats.

Med sin användarvänliga design och justerbar höjd, ACTIU uppmanar dig att förbättra din koncentration och produktivitet genom att arbeta upp för några timmar om dagen, vilket också kan ha en positiv effekt på din hälsa. Skrivbordet var designat av Javier Cunado.

Mtoo är en dator skrivbord med en rektangulär topp och en super slank och enkel design. Den innehåller en serie riktigt fina extrafunktioner som individuell höjdjustering och mattan som gör att användarna kan sparka av sina skor och känna sig mer bekväma när de arbetar. Skrivbordet kan också anpassas tack vare sin flexibla design.

MoreINSPIRATION
  • Moderna stående skrivbordsmönster och förlängningar för bostäder och kontor
  • AZ-justerbar barnbord
  • Få saker gjorda medan du står - 10 DIY stående skrivbordsmönster för att få dig inspirerad

Möte", ett stilfullt, bossiness-orienterat arbetsbord med justerbar höjd som gör det möjligt för användare att arbeta för stående eller sittande position och ha total kontroll över sin arbetsstation. Den finns i tre olika typer: manuellt läge med steg-för-steg-knapp, manuellt läge med vevhandtag och elmanövrerat läge. Finns på plats.

Det kan se ut som en 5: e graders skrivbord, men det är faktiskt ganska fantastiskt. Vi pratar om jarvis, ett skrivbord med 26 "höjdjustering med en topphöjd på 51", en diskret teleskopisk tvärbalk som kan stödja toppar mellan 44 och 82 tum breda och en mängd olika funktioner som lätt att använda, såsom LED-knappen handset. Tillgänglig för $ 739.

Airtouch möjliggör också flera arbetsställen och har en enkel och elegant design. Det kräver ingen elkraft och upp / nedjusteringen aktiveras med endast två fingrar på handtaget. Höjden på skrivbordet varierar från 27 "till 43". Den kan bara användas i samband med SlatRail så kom ihåg när du planerar hela designen. Tillgänglig för $ 1469.

Hela skrivbordet är tillverkat av delar från IKEA: två såghästar och en stålplatta. Du kan göra din egen med två Vika Artur bockar och vilken topp du vill ha med en platt trä eller stålyta. Det riktigt fina är att du kan justera höjden men du vill ha det.

När du utvecklar ArchiMeda design, Alberto Meda ville designa en chefs skrivbord som är enkel och väl utvecklad för att förenkla och förbättra vardagen. Resultatet var detta stora stycke: a höjdjusterbar skrivbord som erbjuder sittande och stående alternativ och som har en finplankad bordsskiva som vilar på saxlyftan. Höjden kan justeras elektroniskt.