Helix vit ek väggmonterad skrivbord

Helix vit ek väggmonterad skrivbord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Skrivbordet med hyllor är den perfekta saken för ditt arbetsutrymme, det är möblerna för alla dina viktiga kontorsartiklar. Skrivbordet kommer i en träfärg med en lysande design, det kommer att gå överallt i ditt hem. Det kan vara ditt avkopplande utrymme eller ditt skrivutrymme, eller varför inte ditt kreativa utrymme (målning etc.)

Skrivbordet gjordes i Taiwan och det kommer på tre nivåer. Benen är gjorda av kol med pulverlackering. Hyllorna är gjorda av ek. Vägghyllorna har alla rätvinklar för alla de rätta sakerna. Rengör ytorna med en torr eller fuktig mjuk trasa. Använd inte slipmedel.

MoreINSPIRATION
  • Skrivbordslåda: Liten väggmonterad skrivbord / skåp
  • 5 väggmonterade skrivbord för små utrymmen
  • Moderna väggmonterade skrivbordsmönster med stil och personlighet

Den kommer till ett pris av 198,70 EUR och dimensionerna för hela produkten är: Helix White Oak 70 ", väggmonterad skrivbord 30" Wx20 "Dx70" H. Installationen är inte så svårt, så måste du fästa hyllor och skrivbordsram till vänster stöd med 2 små bultar, efter det måste du fästa skrivbordsramen på skrivbordet med 4 stora bultar med en insexnyckel. Det sista du bör göra är att fästa 2 justerbara fötter på undersidan av stödet, vrid sedan fötterna medurs för att säkra och det är det. Bordet är mycket bra för ditt inre utrymme eftersom du kan spara lite bra utrymme. På grund av sina vinklar kommer den väggmonterade skrivbordet att föda någonstans i ditt hem.