Hilo frittstående akrylbadkar

Hilo frittstående akrylbadkar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ditt badrum är den plats där du får urkopplad från den verkliga världen. Badkaret är det föremål som hjälper avslappning att styra din kropp och ditt sinne. Om ditt badrum har ett vackert modernt badkar, med en vacker kran från vilken vatten strömmar smidigt, så är du den lyckliga. Om inte ska du prova nästa bit.

Badkaret är skapat och designat av Glass Idromassaggio ett varumärke som använder vattenkraftens kraft för att skapa dessa vackra badrumsobjekt. Badkaret kan komma i oval form eller i rektangulär form. Inuti ser det ut som ett vanligt badkar men utsidan är ren och vacker. Designarna skapar inte bara badkar men allt du behöver i ett bad, så att du behåller en ren design.

MoreINSPIRATION
  • Oval Frittstående Badkar
  • Frittstående badkar från Agape Cartesio
  • Vitra Noa badkar

Från sinken och efterbehandling med bord som går i samma träfärger. Badkaret är så fantastiskt att du bör sätta det (om du har tillräckligt med utrymme) i mitten av badrummet, så att du respekterar det. Jag försäkrar dig att kungen i dig kommer att bli född igen.

Badkaret är klädd i ett yttre som ser ut som trä. Den bruna kontrasterar mycket bra med den vita inredningen i badkaret. En av de vackraste sakerna om badkaret är den inbyggda kranen som ser fantastiskt ut. Kranen har kromknappar för att justera vattenintensiteten och ett handtag så att du kan välja varma eller kalla.