Historiskt bostadsområde i den gamla hamnen i Jaffa, Tel Aviv

Historiskt bostadsområde i den gamla hamnen i Jaffa, Tel Aviv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Minimalism är huvudriktningen som moderna mönster och skapelser antar. Minimismen har dock nått en ny nivå och dimension när denna otroliga bostadslägenhet har byggts. Beläget i den gamla hamnen i Jaffa, Tel Aviv, Israel, var denna otroliga plats utformad av israelsk baserade Pitsou Kedem - Arkitekter.

Den 100 kvadratmeter stora bostaden har ett mycket distinkt utseende. När du är där känner du att det tar dig tillbaka i tiden. Det har ett historiskt utseende som definitivt gör att det sticker ut i det området. Mycket sten har använts i konstruktionen. Inspirationen kom från det ursprungliga utseendet på bostaden. Pitsou Kedem Architects blev ombedd att hjälpa till att återställa och omforma den ovanliga platsen. Bostaden anses vara hundratals år gammal och den nya designen firar vackert det.

MoreINSPIRATION
  • Domare i Tel Aviv Redesignad av Pitsou Kedem Architects
  • Samtida Bauhaus Residence i Israel
  • Modern Tel Aviv Flat inspirerad av stadens historia

Ägarna bad om restaurering av den ursprungliga strukturen och avslöjandet av de ursprungliga materialen (stenstruktur, keramik och strand sand) som var dolda under tjocka ytterligare byggnadselement. När utsidan var klar var det dags att designa interiören. Där ville ägarna ha en kombination av modern minimalism och historisk asketik. Resultatet är verkligen unikt och verkligen exceptionellt. Kontrasten av gammal och ny är väldigt synlig men inte försvagad på något sätt. Det är en mycket intressant och iögonfallande kombination.