Heminredningstips - Den spanska stilen

Heminredningstips - Den spanska stilen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Inredning i spansk stil är alltid väldigt smakfull och levande och det är inte konstigt att vi vill kopiera utseendet i våra hem. Men för att kunna göra det måste du veta grunderna. Det är viktigt att vara bekant med stilen och dess definierande egenskaper så att du inte hamnar förstör hela projektet på grund av några små misstag.

Utvändig design.

Ett hus med en spansk design måste se charmigt och inbjudande så fort du lägger ögonen på den. Du har de välvda dörröppningar och fönster som är mycket populära i Medelhavsarkitekturen, såväl som det enkla köpet tropiska locket och användningen av vit för ytterväggarna.

Front yard landskapsarkitektur.

Främre gårdar har ofta blomstersängar och massor av färska färger och det finns vanligen en väg som leder till ingången och låter dig beundra hela landskapet på din väg. Naturmaterial och organiska former används för att skapa ett naturligt utseende.

Avkopplande verandor.

Verandaen är spanskstilens hem är vanligtvis ett täckt utrymme. Det finns stora bågar som förbinder utrymmet på utsidan och detta är ett slags övergångsområde. Verandaen är en uteservering och den formella liknar de sociala utrymmena inuti huset.

Inomhus golvdesigner.

Golv för inomhusutrymmena är täckta med material som sten eller trä och de har en texturerad design. De är avsedda att lägga till värme i utrymmena samt att ge dem mycket karaktär.

Badrumsplattformar.

MoreINSPIRATION
  • De definierande designelementen i lyxiga badrum
  • Hur man uppnår en spansk stil
  • 5 sätt att ge ditt hem några spanska stil som ett proffs

Kakel i spansk stil hus täcker vanligtvis bara den nedre halvan av väggarna. Det finns en klar linje som skiljer ytorna. När det gäller färgerna föredras ofta jordiska toner och nyanser av blått och ibland kombineras.

Kök accenter.

Terrakottoteglar och handmålade mexikanska plattor används här för att ge golvet sitt unika utseende. Golvet blir sålunda en synlig intressant för köket tillsammans med bakplattan och de synliga bjälkarna, som alla är karakteristiska för denna stil.

Mysiga eldstäder.

Eldstäder är både funktionella och dekorativa element och denna stil har ofta dem med dekorativa mantlar och ramar. Utsmyckade mönster och linjer används för att få eldstaden att stå ut och ibland kontrast med resten av rummet.

Dekorativa trappor.

En intressant detalj att ta hänsyn till är utformningen av trappan. Dekorativa plattor används här för att göra trappan till en kontaktpunkt i entrén. De har olika mönster och färger, alla med en särskiljande lokal karaktär.

Utomhusmosaik.

Utemöblerna har också dekorativa mosaik och klinkergolv. Dessa utsmyckade mönster är ett varumärke av stilen och definierar de flesta Medelhavet bostäder.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: