Hemförbättringar Du kan uppdatera ditt utrymme med

Hemförbättringar Du kan uppdatera ditt utrymme med
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett hur mycket tid och ansträngning du lägger in i ditt hems design och inredning kommer det alltid att finnas utrymme för förbättringar. Varje utrymme och varje funktion har sina egna egenskaper som leder till olika idéer som kan göra dem bättre. Var och en av dessa hemförbättringsidéer kan tolkas på alla sätt och anpassas för att passa en mängd olika utrymmen. Vi har samlat en massa bra projekt som du kanske vill försöka, var och en av dem är mångsidig att anpassas.

Vardagsdesign förslag

En rullande vagn

Servervagnar är praktiska och bra att ha runt. De kan användas för att enkelt ta med drycker och snacks från köket till vardagsrummet samt användbara när det finns en intilliggande terrass eller balkong. Denna industriella rullande vagn kan byggas från början i några enkla steg. Den har en bricka topp och två hyllor och den sitter på hjul så det är lätt att rulla runt. Du kan självklart också använda den som en stationär konsolbord resten av tiden.

Hårnål ben sidobord

Du bör inte vara rädd för projekt som kräver att du bygger nya saker från början. De är vanligtvis mycket enklare än de ser ut. Om du vill bygga ett hårnålssidebord som borde vara ett enkelt projekt. I grund och botten behöver du bara fyra bitar av trä för toppen och fyra hårnålben som du fäster på botten med skruvar. Du kan sedan fläcka träet eller måla det för att bordet ska matcha inredningen.

Strängkonst

Den estetiska delen av vardagsrummets inredning är lika viktig som inredningen. Varje liten detalj räknas och ett bra sätt att få utrymmet mer bekvämt och välkomnande, är att visa handgjorda dekorationer som denna trädsträngskonst. För att göra något så här behöver du ett träbräda, en massa naglar, en bit papper, en hammare, en penna och massor av sträng / tråd. Skissa den form du vill ha på papperet och lägg sedan den på toppen av träet och börja hammar naglarna i viktiga fläckar för att beskriva designen. Du måste då också hammar naglar jämnt runt kanten av brädet. Efter det är allt som finns kvar att ansluta naglarna med snören.

Handmålade vas

En liten förbättring av inredningen i ditt vardagsrum kan också komma i form av en makeover. Du kan dekorera en gammal vas för att ge den ett nytt och nytt utseende. Först sprayar du färgen i vilken färg du vill. Applicera en andra päls och sedan en tredje för att få en jämn täckning och använd sedan en kort borstad pensel för att måla randar med en kontrasterande färg. Njut av din nya handmålade vas.

Ingångsbänk med förvaring för skor

För ingången, en av de saker du kan göra är en bänk och för att göra den mer funktionell kan du göra det dubbelt som en skobutik. Bänken själv kan tillverkas av tre bitar av trä. Därefter måste du räkna ut hur man lägger till lagringscubbiesna. Dessa är gjorda av trådgitter och de ger bänken detta rustik-industriella utseende. Om du föredrar en annan stil kan du välja att använda andra material och anpassa önskemålen.

Kök förbättringar

DIY betong bänkskiva

Det finns massor av saker som kan göras i köket och detta inkluderar också grundläggande saker som bänkskivan, backsplash och även några möbler. Du kan göra din egen betong bänk från början. Så här gör du: rengör den befintliga räknaren och sänd den sedan. Därefter appliceras ett lager av betongblandning enligt instruktionerna. Använd en trowel för att göra ytan ganska jämn och även täcka kanterna. Låt det sätta och forma det lite runt kanterna och rengöra det med en pappershandduk. Låt det torka och sanda det och applicera sedan två eller tre lager. I slutet, försegla det.

Subway kakel backsplash

Det är möjligt att installera din egen backplash om du är bekant med några grundläggande verktyg och material. Till exempel kan du ge ditt kök en ny tunnelbana-backplatta och för det behöver du kakel, lim, distans, en trowel och en kittkniv, en kakel såg, injekteringsbruk, svampar, injekteringsmedel och färgad sandad caulk. Följ instruktionerna och gärna anpassa bakplattan med ditt eget val av färg eller färgkombinationer.

En ny kran

Vissa uppgraderingar är lätta att göra utan hjälp av en professionell eller erfarenhet. Det är till exempel en ganska lätt uppgift att byta ut den gamla köksbåten med en ny. Du behöver bara kranen, en halvmånsnyckel och en skruvmejsel för att få jobbet, förutsatt att du har alla nödvändiga komponenter. Se till att du stänger av vattnet innan du börjar. Allting är lätt om du följer instruktionerna och inte rusa saker.

Dekorativa brädor

Även om köket oftast är ett verktygsutrymme finns det fortfarande utrymme för dekorativa element som dessa "äta" brädor som prydar väggen. Du kan använda sådana accentdetaljer för att fylla i luckorna i designen. Om du gillar dessa brädor visar vi hur du gör några till ditt eget kök. Börja med tre bokstäver som kan tillverkas av kartong, metall, trä eller ganska mycket annat. Sprayen målar dem och förbereda monteringsplattorna (klipp dem, sanda dem och fläck dem). Täta brädorna och lima sedan på bokstäverna.

Projekt för badrummet

Nya väggmålningar

Massor av saker kan göra ett badrum se vackert och trendigt ut. Till exempel kan du börja med väggarna.Bli av med det föråldrade gipset och ge väggarna en jämn och enkel finish. Detta kan förändra hela atmosfären. Välj en färg som du älskar och använd den för att få badrummet att trivas. Använd vertikala linjer och mönster för att få ett litet badrum att känna sig större.

En större spegel

Om ditt mål är att få ett litet badrum att känna sig större så kan du också lägga till en stor spegel istället för den gamla. Det finns inget behov av en ram. Du kan göra spegeln så stor som fåfänga eller till och med så stor som den vägg som du installerar den på. Sconcesna kan installeras på spegeln så ingen oro där.

Vanity makeover

MoreINSPIRATION
  • 5 Budget-Conscious Home Improvement för ditt hem
  • 15 sätt att uppdatera ditt hem på en budget med färg
  • Hur du kan uppdatera ett gammalt badrum

En uppdaterad fåfänga kan också uppmana på badrummet. Du kan bara ge den en ny färgfärg och en del ny lådor drar och det ska räcka för att ändra utseendet. Om du vill kan du också ta hand om några små detaljer, såsom att förenkla designen så att den blir modernare.

Toalettpapper och borsthållare

Istället för en separat toalettpappershållare och borste kan du organisera dessa saker i ett litet öppet skåp som även kan innehålla förvaring för extra toalettpapperrullar. Det är ett riktigt enkelt projekt som du kan göra med några återvunna träbrädor.

Förvaringshylla ovanför dörren

Du kan också lägga till förvaring över din badrumsdörr. Du kan installera en enkel hylla där du kan hålla extra handdukar. Det kan också vara ett förrådsområde för toalettpappersrullar eller för andra tillbehör och användbara saker.

Finputsning

En annan idé är att förenkla saker. Till exempel kan du bli av med det gamla skåpet ovanför din toalett och lägga en härlig målning eller inramad bild istället. Du kan få den lagringen i andra former, varav några beskrivs just nu.

En ny duschridå

En ny duschridå har också potential att ändra atmosfären och inredningen i ett badrum. Bli av med din gamla gardin och få en ny som bättre passar den nya designen och stilen du vill skriva på ditt badrum. Om du vill att inredningen ska vara enkel än gardinen ska vara minimalistisk. Kanske vill du ha en dubbel gardin istället för en enda för ett mer sofistikerat utseende.

Hur man uppdaterar väggarna

Installera ombord och batten

Det finns mer du kan ändra om dina väggar än bara färgen. Ett alternativ är att installera brädan och batten för att få ett utrymme att känna sig mysigare och mer inbjudande. Det är ett projekt som kan passa utrymmen som badrummet eller sovrummet. Processen är inte särskilt komplicerad men detaljerade instruktioner behövs för att få detaljerna rätt. Handledningen ger steg för steg instruktioner om varje funktion.

Glatt ut texturerade väggar

Å andra sidan, om du är trött på texturerade väggar och vill göra en förändring mot något enklare, måste du släta ut väggarna för att få det utseendet. Processen är enkel och beror huvudsakligen på hur bra du använder sandpapper eller elslipmaskin. Innan du börjar projektet ska du ta bort alla hyllor och andra tillbehör från väggarna. Täck uttagen med tejp och gör samma sak för ventilerna och avloppet. Börja slipning och vid behov kontrollera ytan med hjälp av en ljuskälla.

DIY möbelprojekt

Jute stol makeover

Det är bara naturligt att få vill uppdatera dina möbler varje gång i taget. När det börjar gå ut och föråldras, erbjuder det inte längre samma tillfredsställelse och det har också en inverkan på atmosfären. Om det är en stol som du vill uppdatera, bör du prova den här jute webbsitsidén. Ta bort det gamla stolen och stabilera bandet på baksidan av ramen. Drag det stramt mot framsätet och häft det på plats. Upprepa tills du täcker sätet och börja sedan väva webbsträngen vinkelrätt mot de som redan är installerade. I slutet kan du också lägga till nagelhuvud trim.

Puff tillverkad från grunden

Kalla det en puff, en ottoman eller annat du vill, den här söta lilla grejen är oerhört mångsidig och perfekt för nästan alla rum i huset. Puffar är också bra att ha runt för dina gäster när de behöver en extra plats. Du kan göra en från början med några saker som tåligt tyg, rörledningar, dragkedja, polystyrenkulor och klädsel.

DIY vasstillverkning

I stället för att spendera tid på att leta efter din idealiska vas i butikerna, kan du använda den tiden för att designa din egen vas. Börja med en klar glasvase och ge den en elegant makeover med guldfärg och vit latexfärg. Låt först lite guldfärg droppa från fälgen, på insidan av vasen. Häll sedan lite vit färg i vasen och virvla runt den tills den täcker alla sidor och de ommålade utrymmena. Låt det torka.

Hem förbättringar utomhus

Installera ett veranda ljus

En sconce kan verkligen förändra atmosfären, särskilt på natten. Att installera en på verandan skulle vara till nytta för både dig och dina gäster. Så fortsätt och hitta en sconce som du gillar och installera den istället för din gamla. Följ instruktionerna om du inte har erfarenhet av denna typ av projekt och sedan njut av din vackra nya sconce.

Framdörr

Efter att ha installerat det nya veranda-ljuset är det dags att fokusera på andra saker som kan göra ditt hus snyggt och inbjudande. Framdörren kan vara ditt nästa projekt. Ta lite sandpapper och ge det en lätt slipning, torka sedan ner den med en trasa. Tape av hårdvaran och då och allt du inte vill måla och sedan måla dörren, applicera så många rockar som behövs. Ta bort bandet när du är klar.

DIY betong plantering

För gården eller trädgården kan du göra en betongplanter. Faktum är att göra så många som du vill ha.Det är ett väldigt enkelt projekt där du behöver rakplattor betongplattor, landskapslimmer, tätare, jord och växter. Det är som att leka med Lego tegelstenar. Det finns också möjlighet att använda en mögel och att hälla betongen in för att göra planteringarna. Detta låter dig ge dem vilken form och storlek du vill ha.