6 Home Office Organization Ideas

6 Home Office Organization Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Om det finns ett rum i huset som kan bli rörigt snabbt, är det hemmakontoret. Det är en magnet för alla typer av papper, även i digital ålder. Elektroniska enheter och kablar kan hamna ihop i högar. Böcker kan strövas om i högar. Sammantaget kan många hemarbeten använda hjälp med hemkontororganisationen.

Lyckligtvis finns det många sätt att organisera ett hemkontor som är funktionellt och elegant. Från helväggsorganiserande alternativ till små sätt att hålla lådorna beordrade att slutföra organisationssystem, läs vidare för att lära sig hur man äntligen får hemkontoret i form.

Flytande cubbies kan få de oorganiserade staplarna från ett skrivbord. Bild: Organiserad Living

Flytande Cubbies

Bilden ovan visar ett fullt skrivbord och organisationssystem som kan läggas till väggar med vertikala metallstänger. En bra idé ut ur detta system är de flytande cubbiesna ovanför skrivbordet. Staplar av papper är vanligtvis det första som ackumuleras runt ett kontor. Så cubbies är ett bra sätt att få plats för alla dessa högar av papper att gå, samtidigt som de kan märka vad varje cubby innehåller. Och med ett system där cubbiesna är på väggen, betyder det mer användbart skrivbord. Om du har problem med slumpmässiga högar av papper är det här för dig.

Fullväggshyllor är bra för boksamlare eller organisering med bindemedel. Bild: Alla tidskonstruktioner

Fullvägg hyllning för hemkontororganisation

Ett annat sätt att äntligen få det hemkontoret organiserade är att gå till system med fullväggshyllor som kontorsområdet i bilden ovan. Detta gör att du kan hålla allt från golvet, vilket kan vara ett problem för många kontorsområden. Utan fullväggshyllor är det frestande att organisera saker i golvhögar och låtsas som om det är en fungerande organisationsnivå.

Med fullväggshyllor kan du också ordna saker i bindemedel lättare. Och det är ett bra alternativ om du har många böcker som behöver organisera. Plus, hyllor runt datorn betyder att saker är enkla att hitta vid en blick medan du arbetar.

Håll dina lådor mindre rörliga med lådans organiserare. Bild: Organisation och omlokalisering

Kompartmenterade lådor

Vid organisering är det lätt att glömma lådutrymmet. Eftersom lådorna glider in, erbjuder de en illusion av organisation från utsidan, även om absolut ingenting är organiserat eller lätt att hitta inom dem.

Små behållare som passar in i lådor är ett solidt sätt att äntligen hålla allt på plats. Borta är de dagar då man var tvungen att uppfostra en hel rörig lådare som letade efter batterierna. Dessa är också ett billigt sätt att äntligen känna att ditt liv har någon ordning i den. De är ett särskilt bra sätt att organisera flera typer av skrivverktyg, som bilden ovan visar.

Klara plastkorgar gör att du kan se vad som är där, vilket är särskilt bra för hantverksrum. Bild: Sarah Greenman

Plastpåse

Ofta förbises som en billig väg ut, plastkorgar kan vara en bra väg mot hemkontororganisationen. Fack med glidlådor kan staplas ovanpå varandra för att skapa så mycket lagringsbehov som behövs. Större brickor passar bra under skrivbord och tabellutrymmen. Och mindre, klara lager är ett bra sätt att se vad som finns i varje bin.

Bilden ovan visar att du kan lagra på plastpåse utan att offra stil. De vita och tydliga rutorna skapar faktiskt en ren estetik i ett rum med ett redan ljust färgschema. En kreativ ljusarmatur, tejp och vägghängande hjälp ger en snygg stil till utrymmet.

Ett förbyggt väggsystem tar lite av gissningen ur vad som ska gå var. Bild: Containeraffären

Kompleta organisationssystem

Då finns det färdiga färdiga alternativen. Ovanstående hemkontorens organisationssystem kommer från The Container Store. Den kompletta hyllplan- och låddesignen monteras på väggen via ett horisontellt toppspår.

En ren, vit design som denna passar också funktionellt i nästan alla hemstilar. Eftersom det organiserar allt mot väggen är det ett bra alternativ för smalare utrymmen. Den öppna hylldesignen betyder också att du kan hitta allt du behöver just nu.

Denna speciella modell är gjord av epoxibindad stålkonstruktion. Den är gjord för ett 124 tum stort väggutrymme, men en lösning finns för olika utrymmen.

Separata arbetsstationer kan hindra alla från att kämpa för hur man organiserar delat utrymme. Bild: AMW Design Studio

Tänk kompartmentalisering

Ett annat alternativ är att gå till mellanslag som har olika arbetsstationer, som i bilden ovan. En sådan design kan fungera bra om du driver ett hemföretag där du har anställda som kommer in på ditt hemkontor. I så fall vill du leta efter skrivbordsmönster med flera arbetsytor. På så sätt har alla sitt eget utrymme och kan ha sitt skrivbord så som de vill ha det.

Även om du bara delar rummet med flera familjemedlemmar kan din hemkontors organisation fortfarande dra nytta av olika arbetsstationer. En annan idé är att använda hörn skrivbord för att montera flera arbetsområden i ett rum.