Hemrenovering i Texas presenterar djärva och lekfulla interiörer

Hemrenovering i Texas presenterar djärva och lekfulla interiörer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dillon Kyle Architects samarbetat nära husägaren, en landskapsarkitekt med förtroll för engelska trädgårdar och design, på denna bostad. Huvudideen bakom renoveringen var att öppna upp befintligt utrymme i hemmet så att den ursprungliga massan av huset kunde uppskattas och åtnjutits. Att behålla omfattningen av den ursprungliga fasaden var en prioritet för att upprätthålla överensstämmelse med den övervägande 1930: s bostadsbestånd i Southampton Place-kvarteret.

I en serie designade rörelser tog Dillon Kyle Architects bort ett tidigare tillägg, där ett platt tak blockerade det naturliga ljuset från vardagsrummet och matsalen. Det borttagna tillägget ersattes med en "bindestreck" - en struktur där det nya köket förbinder den tillägget till vardagsrummet i det ursprungliga huset. Den nya konfigurationen öppnar de gemensamma områdena, ramar bakgården och blir mer inbjudande, en lösning som passar detta nådiga hem som är utformat för underhållande.

Lekliga funktioner som applique trellis element i bindestreck, runda fönster i köket, och anpassade millwork lägga karaktär och individualitet. Inredningen är djärv och färgstark, en återspegling av ägarens kreativitet och livliga personlighet. Väggarna är mättade i en palett av akvamarin blått och vitt, med inredning och inredning som ger accenter av ljusgul, röd och varm rosa.

Detta projekt demonstrerar Dillon Kyle Architects färdigheter i att anpassa en befintlig struktur till ett modernt hem med stor känslighet för sitt grannskapssammanhang. Det befintliga husets charme bevaras genom renoveringen och återupplivas som ett varmt och mycket personligt boende för dagens livsstil. [Information lämnad via e-post av Dillon Kyle Architects; Bilder med tillstånd av Casey Dunn]

Finns kombinationen av färger och texturer överväldigande eller charmig?