Säljer ditt hem? Cut Clutter att sälja snabbare

Säljer ditt hem? Cut Clutter att sälja snabbare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vill du sälja ditt hem snabbare? Skär röran. Bild: Benning Design Construction

Att sätta ditt hus på marknaden är alltid lite känslomässigt. Hemmet som serveras som duk för så många av dina favoritminnen är på väg att bli någon annans. Det är åtminstone planen. Nu när du har listat ditt hus, är du förmodligen redo att hitta en köpare ASAP, men det kan hända att du väntar på oväntade förseningar. Vad håller din egendom från att hitta sin nästa ägare? I hemförsäljning spelar de små sakerna upp. Ett av de största sätten att påskynda säljprocessen är att skära röran.

Små föremål som samlas på diskarna i ditt kök eller nattduksbordet i ditt sovrum kan inte verka som en stor sak. Men när det gäller hemköp, vill folk kunna bilda sig i hemmet. Dina knickar kan vara det som hindrar dina potentiella köpare från att föreställa sig i rymden. Med hjälp av denna lista som utgångspunkt, skära rubbning i varje rum för att ge köpare en ren skiffer - och ditt hem är bäst chans att sälja snabbt.

Ge dina köpare chansen att tänka sig i ditt vardagsrum. Bild: Design Loft Company

Skär röran i vardagsrummet

Vardagsrummet är där vi gör oss bekväma. Vi sätter upp fötterna, samlar med vänner och slappna av efter en lång arbetsdag. Den avslappnade karaktären av rymden gör det också till ett utmärkt läge för att samla saker. De stackar av tidningar i soffan. Den samlingen av tchotchkes på bokhylla. Den uppsättningen av böcker och fjärrkontroller på soffbordet. Det finns en bra chans att ditt vardagsrum är det rum i ditt hem som känns mest levda.

Det är bra förrän en köpare försöker bilda sig, blir bekväm i rummet, omgiven av påminnelser om att den redan är bebodd. Gå in i ditt vardagsrum med fräscha ögon. Vilken röran kan hålla ditt hem från att sälja?

Det kan finnas platser där du inte bara kan ta bort röran. du behöver byta ut det med något annat. Friska blommor och ljus är ett relativt billigt alternativ för att hjälpa dig att fylla i eventuella luckor skapade genom att ta bort dina personliga detaljer. Behöver du lite inspiration? Vi har täckt dig.

Rensa dina köksdiskar innan köpare besöker. Bild: CarsonSpeer Builders

Tydliga räknare i köket

Köket måste vara användbart. En familj kan överleva utan att få mycket utnyttja sitt vardagsrum. De kan även hoppa över matsalen för ett tag. Ett kök behöver dock arbeta. Därför är det svårt att hålla köksdiskar tydliga. Du kan använda dina diskar som lagringsutrymme för apparater eller större serveringsrätter. Dina barn kan alltid ha snacks ute. Vad som än är fallet, om du har en köpare som kommer, är det dags att få dessa räknare rensade.

Eftersom du behöver ditt kök för att vara funktionellt, kanske du vill utse ett skåp som kan lagra allt när du går igenom. Blandaren kan stanna uppe på disken för det mesta och stävas bekvämt bort när din fastighetsmäklare går över med en potentiell köpare. Se bara till att när du kommer till ditt hus är dina köksdiskar nästan helt tomma. Vissa blommor eller en fruktskål är bra. Otaliga apparater och rätter är inte.

Medan du är på det, skära även aromatisk rodnad. Innan din potentiella köpare anländer lägger du en simmerkruka på spisen för att rensa lukt och lämna ditt kök luktade fantastiskt.

Om du, som många av oss, har ett mailcenter / litet kontor / staging område i ditt kök, ta itu med det direkt. Rensa gammalt mail, organisera dina nycklar och stryk av eventuella meddelandekort.

Ta hand om sovrumsröret tidigt så att dina garderober hålls klara. Bild: Cornerstone Architects

Banish röran i sovrummet

Sovrummet kan vara ett knepigt ställe att rensa. Medan din köpare förmodligen inte kommer att titta i varje köksskåp, är det mycket troligt att de checkar ut sovrumsskåp. Din skulle gömma plats för personliga föremål och små messor är borta från bordet. Därför är det viktigt att tänka genom att rensa ditt sovrum tidigt. Det kan vara värt att boxa upp några saker nu. Du måste packa upp dem när du flyttar senare, ändå!

Minimera vad som står på dina nattduksbord. Se till att tvättstopp har en plats att leva som ser snygg och städad ut. Titta på ditt sängkläder. Matchar allt det? Om du har kuddar eller filtar som är mer för komfort än stil, täppa dem i mer moderna lager av sängkläder eller hitta en alternativ plats för dem.

Använd den här guiden för att få ditt hem redo för wow-köpare. Skär röran och folk kommer att clamoring för att komma in i ditt hus. Har du några tips eller tricks som vi missade? Vi skulle gärna höra dem nedan.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: