Floatwing - Hemmet som kan skickas var som helst i världen

Floatwing - Hemmet som kan skickas var som helst i världen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hur coolt skulle vara att få ett verkligt hem i posten? Det skulle vara orealistiskt, åtminstone för nu. Men vi kommer närmare målet med dagen. Kolla in den nya Floatwing skapad av fredag. Företaget fokuserar på att skapa tekniskt avancerade nautiska och vattenrelaterade fritidsapparater och utrustning och detta är en av deras senaste och mest imponerande design.

Floatwing är ett modulärt hem komplett med alla grundläggande funktioner. Det är ett flytande hus som du kan få nästan överallt på jorden. Det beror på att det passar i två vanliga fraktcontainrar och allt du behöver göra är att vänta på att paketet ska levereras till dig.

Du kan använda denna husbåt på många olika sätt. Till exempel kan det vara en romantisk semester för två. Teoretiskt kan du resa världen i den. Tänk dig att bara driva bort lite efter varje dag och nå nya platser. Det skulle verkligen vara ett äventyr. Och du kan faktiskt göra det tack vare de två små utombordsmotorerna som är integrerade i husets struktur.

Detta kan också fungera som ett mobilt hus för en familj eller för en grupp vänner. Många utomhusaktiviteter kan utföras ombord. Att räkna upp några, segling, paddling, vattenskidor och fiske är alla alternativ att välja mellan. Eller du kan bara koppla av och låt vattnet och vinden leda dig.

MoreINSPIRATION
  • Modulära hemfördelar
  • Samtida, modulära och hållbara - tre fördelar som en ungt hem erbjuder
  • Strandhus byggt från returbehållare

En floatwing har en fast bredd på sex meter och dess längd kan sträcka sig från 10 till 18 meter. Varje version erbjuder sin egen uppsättning fördelar. Friheten som följer med en sådan struktur låter användarna njuta av fantastiska och minnesvärda upplevelser. Den minsta typen kan fungera som en mysig studio medan den största kan vara ett hus med tre sovrum.

Företaget som utformat det gynnar modularitet, energieffektivitet och miljöhållbarhet och alla dessa är egenskaper hos Floatwing. Varje sådan modul har ett fullt utrustat kök, värmepump, växelströmsgenerator, grill för övre terrassen, en vinkällare och en pelletskamin. Alla dessa komponenter tillsammans med flera andra kan passa inuti två standardbehållare tack vare den modulära övergripande designen.

Mobilhusen är utformade med material och teknik som har låg miljöpåverkan och bidrar till att minska deras koldioxidavtryck och energiförbrukning. Med tanke på allt de erbjuder, är Floatwings oföränderliga med någonting annat.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: