Home Buyers Checklista: En guide för att hitta det perfekta hemmet

Home Buyers Checklista: En guide för att hitta det perfekta hemmet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad är skillnaden mellan ett hem och en fristad? Jag tror att svaret är mycket enkelt: ett hem har rum, vanligtvis har det minst ett kök och ett badrum, möbler, fönster, dekorativa föremål. Med andra ord är det en vanlig plats för många av oss. En fristad är en plats utformad på ett visst sätt för att uppfylla våra behov och ge komfort, fred och välbefinnande. Låt oss kalla det ett bättre hem. Det sägs här kommer en annan fråga: Vad gör ett bättre hem? Vi har tänkt på det och vi bestämde oss för att lägga några tankar under rampljuset.

1. Plats

Människor säger ofta att de tre viktigaste aspekterna av ett nytt hem är plats, plats och plats, så se till att du gör det bästa valet när det är dags att köpa ett nytt hem. Kolla på sjukvård, skolor / gymnasier / universitet, köpcentra, kollektivtrafik och allt du behöver om du planerar att bo där länge.

2. Grannar

Trots att du antagligen tror att de inte är så viktiga, kan det vara lättare för dig att integrera lättare och snabbare i lokalsamhället med dina grannar.

3. Sekretess

Oavsett hur sällskaplig vi är, när det gäller vårt hem behöver vi alltid sekretess. Att spendera tid med oss ​​själva eller med vår familj är viktigt. Ingen vill bli störd när man spenderar kvalitetstid med sina nära och kära

4. Utrymme

När du har ditt eget hem är det mycket viktigt att du har tillräckligt med utrymme till ditt förfogande, och med tillräckligt med utrymme menar jag tillräckligt med utrymmen och förvaringsutrymmen. Annars skulle det bli rörigt och fyllt med onödiga saker.

5. Coziness

Denna aspekt går vanligtvis hand i hand med integriteten. Ibland känns ett hem mysigt ända sedan du först kom in i dörren. Även om du inte har den här känslan från början, var inte panik. Du är fri att skapa ditt eget mysiga hörn där du kan leva dina helger fullt ut!

6. Säkerhet

Det är inget viktigare än att känna sig trygg i ditt eget hus. Det finns så många prylar du kan använda för att säkra ditt hem, allt du behöver göra är att göra rätt val för dina behov. Åh, och var aldrig rädd för att investera i ett larmsystem. Det kan vara dyrt, men vi garanterar att det är värt pengarna.

7. Isolering

Ett energieffektivt hem kommer att spara dina pengar och förbättra ditt sätt att leva. Det bästa med detta är det faktum att om du äger ett välisolerat hem har du inga problem med värmekontroll. Du borde noga veta att isoleringen också minskar ljudöverföringen.

8. Organisera som en proffs

Många tror att nyckeln till framgång har ett organiserat liv. Jag tycker att det är på något sätt sant. Jag tror också att ditt hus är din C.V, så du jobbar bättre med utseendet! Hitta ett sätt att lagra dina saker och göra ditt liv enklare. Du sparar tid och energi varje gång du letar efter något.

9. Har en gård / bakgård

Att bo i ett hus snarare än en lägenhet har en viktig fördel som är värt att ta hänsyn till: en gård eller en bakgård. Det är den perfekta platsen att dricka ditt heta kaffe på morgonen, medan du tar ett frisk luft.

10. Visningar

Att ha tillgång till fina vyer ökar din sinnesstämning, hjälper dig att uppnå en viss avslappningsnivå och kommer också att skapa en koppling mellan dig och den plats du bor i, även om det är en stor trångt stad eller bara ett hus i mitt i naturen.

11. Tillgång till naturligt ljus

Glöm aldrig om naturligt ljus! Det kommer att öka din energi, det är ett effektivt sätt att spara energi och det är också bra för din hälsa. Du borde definitivt kolla antalet fönster i ditt nya hem, du vill inte leva som en fladdermöss, eller hur?

12. Gröna väggar

Gröna väggar (och jag menar inte målade) kommer alltid att ge lite "liv" i alla hem. En ny doft kommer att omge hela stället.

13. Rymdbesparande möbler

Rymdbesparande möbler skulle vara mycket användbara om du väljer att bo i en liten lägenhet eller ett hus. Det är en win-win-situation, du har mer utrymme och bli av med lagringsproblem.

14. Ett takfönster

MoreINSPIRATION
  • Det perfekta hemmet för den perfekta familjen
  • Det perfekta hemmet för en ung familj
  • Så här skördar du solenergi för ditt hem - Starter Guide

Du kan dagdrömma så länge du längtar efter takfönstret. Det hjälper dig att hitta fred, slappna av och samtidigt ge det naturligt ljus.

15. En pool

En sommar utan poolparty är som vinter utan snö: det har ingen charm. Så, om du planerar att köpa ett hus, och du är också en bra simmare, kanske du vill överväga denna aspekt. Förutom alla parter är simning hälsosam och låter dig hålla sig i form.

16. Ett däck

Varför behöver du ett däck för att slutföra det perfekta hemmet? Tänk på det, var annars kan du samla dina vänner för att dela roliga historier och sedan spela kort eller annat spel varje sommarkväll?

17. En liten trädgård

Alltid uppfriskande och färgstark, speciellt när det är varmt ute och soligt! En liten trädgård kommer att erövra hjärtat av varje besökare och blir till ett zenparadis.

18. Art

Låt konsten tala för dig! Tomma väggar är tråkiga, hemmet du bor i bör berätta en historia om dig själv. Om du har konstnärliga lutningar, låt dem stiga på dina väggar!

19. En speciell plats för ditt husdjur

Om du älskar husdjur (och jag hoppas du gör det) och du är den lyckliga ägaren till en furry pal, vet du att han är och kommer alltid att vara en del av familjen. Därför förtjänar han en speciell plats i ditt hem, se till att du hittar en bra för honom.

20. ett kontor

Att skapa ett kontor i ditt hem är både utmanande och kräver en stark känsla av observation. Varför är det så? För att du inte vill slösa utrymme om det inte är helt nödvändigt. Och det är det inte! Varje hem har några så kallade "döda utrymmen", du måste bara märka var de är och försöka göra det bästa av dem. Lycka till!

21. Ett mycket välorganiserat garage

När du tänker på ett garage tänker du också på en bil, men garaget är så mycket mer än det du använder för att hålla din bil. Det är också ett bra ställe för förvaring av verktyg, utrustning, cyklar och många andra saker.

22. En lekplats för dina barn

Om du har barn och du anser att det bästa hemmet för dig och din familj är en lägenhet eller ett loft, tror jag att du borde offra ett helt rum bara för sina leksaker. Medan de är hemma kommer de att använda det rummet som en "lekplats". Om du bor i ett hus och du har en bakgård, är hälften av dina problem redan löst.

23. ett biografrum

Ja, vi vet, kanske det är för mycket, kanske har du inte tillräckligt med utrymmen eller pengar för att investera i ett sådant projekt, men inga bekymmer! Du kan alltid improvisera! Allt du behöver är en projektor, en tom vägg, en bärbar dator, en bra film och några vänner att ha kul med. Glöm inte popcorn!

24. En hängmatta

Det perfekta sättet att spendera en söndagsmiddag är i sällskap med en bra bok medan du laze i en hängmatta. Håller du inte med?

25. En vinkällare.

För utsökta smaker och speciella tillfällen! En rostat bröd är alltid ett bra sätt att ge några goda nyheter till andra människor, så skål alla! Kan du hitta eller skapa hemmet för dina drömmar.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26 och 27.