Planering En Hemlagad Halloween Full Of Spooky Decorations

Planering En Hemlagad Halloween Full Of Spooky Decorations
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dekorera huset och få det redo för Halloween är den roligaste delen för många människor. Visst, barn njuter av att gå på trick eller fest och att handla på kostymer men det är en helt annan sak. Låt oss gå tillbaka till de roliga och spooky dekorationer. Har du övervägt att göra din egen? Hemlagad Halloween Decorations är så mycket roligt och intressant än de köpta och så kan du också involvera hela familjen.

Dekorera några pumpor.

Dekorera några pumpor med spindelväv. Gör dem ur garn och paljetter. Börja med ett märke i mitten av pumpan och rita sex små prickar som strålar utåt därifrån. Använd några små brads och säkra dem på plats. Väva in och ut för att skapa ett stjärnmönster. Lägg sedan till svart tråd runt omkretsen på webben. {Hittad på whimseybox}.

Dekorera dina pumpor med knappar. Skriv först ett ord eller en fras över pumpan. Använd sedan en varm limpistol för att fästa knapparna ovanpå ordet. Färgpumpens svarta skaft, låt färgen torka och bind sedan ett sött band i en båge runt stammen. Säkra det med lim.

Det finns ingen anledning att skära pumporna och bli smutsiga. Du kan ge dem en elegant makeover med svartvitt akrylfärg och några guldrunda studs. Gör en randig pumpa genom att först måla vita ränder på varje annan ås eller sektion. Låt det torka och fyll i orangefärgade områden med svart färg. Använd tapparna på en liten pumpa. Tryck bara på dem rätt in och skapa vilket mönster du vill. {Found on brit}.

Häng bunting och kransar.

Att göra denna burlap bunting är super enkel. Du kan stava ut Happy Halloween eller något annat du vill ha. Du behöver burlap, brev stencils, akrylfärg, garn och lim. Skär burlap rektanglar och måla bokstäverna på var och en. Placera en tunn linje med varmt lim över överkanten och vik över för att göra en söm. Tråd garnet genom toppen av varje kvadrat. {Found on brit}.

Denna spökkrans är både roligt och läskigt men mest av allt är det förtjusande. Det är också super enkelt att göra. Du behöver en sträng av vita lyktor, vit bomullstyg, vit sträng och sax. Klipp 14 tum tygkorgar, vika dem i en triangel och klippa av spetsen för att göra ett hål i mitten. Träng ljuset genom hålet. Säkra lyktan på plats igen och lind tyget runt sfären. Slå en sträng runt botten och dra spöklika ögon och en mun. {Found on site}.

Papper hantverk.

Gör en Halloween bukett att visa i en vas på din mantel. Gör pom-pom blommor från tissuepapper och boksidor. Varje kronblad är en skulpterad cirkel vikad i hälften och sedan i halv igen. Hål stans bakpunkten nära kanten och skjut kronbladet på blommigtråden. När du har nog, böja tråden och vrid så att kronblad fångas högst upp i slingan. {Hittas på savedbylovecreations}.

Använd papperspåsar för att skapa armaturer. Du kan antingen klippa eller hålslaga din design med hjälp av stenciler eller genom att frigöra den. En allt enklare lösning är att använda en sharpie för att rita ansikten eller andra mönster på påsarna. Frimärken skulle också fungera.

Plåtburkar.

Tennburkar kan också användas för att göra några underbara armaturer. Så här: först måste du fylla burken med vatten och placera den frysen. När vattnet är fruset, rita en bild på ordet på burken med en sharpie och lägg sedan burken på en handduk. Ta en hammare och en spik och punktera designen. Smält isen och måla burken. {Found on jollymom}.

Dekorera med fladdermus.

Gör skumfladder och häng dem i träden runt huset. Du behöver svart hantverkskum, sax, fiskelinje, googly ögon, hantverklim och ett hålslag. Spåra och skära ut fladdermössen med en mall. Lägg de tunna ögonen med en flaska lim och slå sedan ett hål längst ner för att lägga till fiskelinjen. {Found on hgtv}.

Använd även en mall, spåra fladdermössen på svart konstruktionspapper eller kartong. Klipp ut fladdermössen och använd skottband för att hålla dem inuti lampskärmen. Se till att de är ordentligt på plats och ingenstans nära glödlampan. {Found on younghouselove}.

Rock-o-lyktor.

Här är ett annat enkelt och roligt projekt som du kan låta barnen hantera. Samla några stora stenar och få även lite målarband, apelsinfärg, burk, lim och pensel. Tape av ett ansikte för var och en av klipporna. Blanda färgen med vitt lim och låta barnen måla stenarna. Låt dem torka i några minuter och lägg till en annan päls. {Found on notimeforflashcards}.

Ge ögonen till träden.

Så du har ett stort och vackert träd i din yttergård och du vill på något sätt använda den för din Halloween-inredning. Vad sägs om några stora googly ögon? Du kan göra dem av två vita strandbollar. Färga i ögonen med en sharpie. Få dem att stanna på plats med en liten bit av garn. {Found on princessandthefrogblog}.

En tema dörrmatta.

Att göra en spökdörrmatta till detta tillfälle är faktiskt väldigt lätt. Du behöver en vanlig dörrmatta, limplastfilm, svart akrylfärg och en stencilborste. Skriv ut bokstäverna, i detta fall B, O, O. Placera limplaster på toppen och skär runt varje bokstav. Skala backen av stencilen och fästa vid dörrmatta. Lägg till 2-3 färglacker och låt det torka innan du skär av stencilen. {Hittas på firandet}.

En spöklik främre ingång.

Vänd framsidan av ditt hus till ett monster här Halloween.Spåra din design för tänder och ögon på skumbrädan. Klipp ut det med en handsågs blad. Använd sedan platt vit färg på allt. Lägg ögonen och tänderna i akrylfärgen. Säkra bitarna med skruvar. {Finns på niftythriftythriving}.

Gör behandla påsar och gåvor till barnen.

Fyll kirurgiska handskar med godis och godis och ge dem som gåvor till barnen. När de är fyllda, knyta dem med hantverkband. De är bra för äldre barn men också för vuxna. {Found on queenscardcastle}.

Gör en målare med spindelväv för att använda som godisskål. Du behöver en glasvase eller skål, 3D frostglans emaljskribent, gnidningsalkohol och bomullspinne. Rengör först glaset med alkohol. Dra sedan dina spindelväv runt vasen med hjälp av 3D-glasförfattaren. Håll en servett till hands för att torka av flaskens spets. Låt färgen torka och bota i 4 dagar. Därefter baka vasen och du är färdig. {Found on madiganmade}.

Gör spooky lolly pops som ser ut som spindlar, spöken eller jack-o-lyktor. För edderkopparna skär av toppen av en svart skräp väska för att göra en lång remsa och klippa den i kvadrater. Ta tre bitar av svart chenille hantverk och snipa dem i hälften för att göra benen.

MoreINSPIRATION
  • Spooky och Chic Halloween Wreath Design Ideas
  • 14 Enkla DIY-dekorationer för en cool Halloween-fest
  • 50 Spooky, Fun And Cute DIY Halloween Decorations

För jack-o-lyktor använder du apelsinvävnadspapper och grön chenille-hantverkstråd som du viks runt en eller två gånger.

Spöken kan göras av vita plastpåsar och några vävnader. Håll dem tätt med en opaliserande hantverkstråd. Lägg ansiktsfunktionerna med en markör. {Hittas på lägenhetsterapi}.

För dessa förtjusande godisar behöver du svarta kudde lådor, robust svart kort, googly ögon, hantverk lim och godis. Montera lådorna. Vik det svarta kortet, placera lådan vid veck och dra en fladvinge. Klipp ut det och använd det som en mall för att göra alla andra fladdermusen. Applicera hantverk lim ner i mittkroppen på varje fladvinge och fäst den på baksidan av varje kuddlådan. Lim de tunna ögonen och lägg åt sidan för att torka. {Found on tonyastaab}.

Använd vanliga orange koppar eller skålar, en svart markör, klara behandla påsar och grönt eller svart band för att göra dessa söta saker. Rita ansikten på kopparna och fyll dem sedan med godis, godis etc. placera dem i de klara påsarna och binda bandet på toppen.

En annan enkel och rolig idé är att skära ut svarta katter och spindlar ur cardstock och fästa dem på papperspåsar precis som taggar. Skriv ner namnen på de som kommer att få behandla påsarna med en vit penna.

Återanvänd en masonburk och gör den till en godisgräddebehållare. Du behöver glasmålningar, tejp, garn, cardstock, washi tejp, en svampborste och godis majs eller någon annan höstbehandla. Dela burken i tre med hjälp av tejp. Lacka den nedre sektionen ljus orange, låt den torka, måla sedan den övre delen vit, låt den torka och fyll i mittområdet med gul färg. Fäst kartong på locket för att göra det mer färgstarkt och skapa och fäst sedan taggen. {Found on oneartsymama}.

Masonburkar är också utmärkta för alla slags roliga, temaprojekt. Till exempel, gör några mamma mason burkar. Först ge dem ett lager guldfärg. Låt det torka över natten. Vik sedan gummiband runt burkarna. Spraya dem med svart färg, låt den torka, ta bort banden och fäst ögonen. {Hittas på det hela taget

Mjölkkanna Spöken.

Om du råkar ha lite av dessa mjölkkanna praktiskt då kan du göra dem till roliga dekorationer. Projektet är så enkelt att du även kan låta barnen göra det. Rengör krukorna och låt barnen rita ut ansikten med en penna. När designen är klar, skissera den med en markör. På motsatt sida skär en 3-sidig öppningsflik och placera några stenar i burkarna för att väga ner dem. Lägg också till en del av en ljussträng och led sedan till nästa öppning. {Found on isavea2z}.

Soppburkar.

Don har inga mjölkkanna? Kanske har du några tomma soppburkar. Du kan använda dem för att göra några söta Halloween dekorationer. Du behöver 3 olika storlekar burkar, orange färg i flera nyanser, falska blad, korkar eller tomma spolar, blommigtråd och lim. Måla burkarna, låt dem torka och sedan linda blommigtråden runt en penna för att göra lockiga vinrankor. Fäst bladen i botten av korken och lim korken på toppen av burken tillsammans med vinstocken. I slutet, linda några raffia runt burkarna för att få dem att se bra ut. {Found on cupcakecuppy}.

Klä upp matbordet.

Gör en drinkkylare från en stor pumpa. Klipp ut den övre delen av pumpan, hål i mitten och sätt isen inuti. Håll sedan dina ölflaskor eller andra drycker där inne för att hålla dem svala. {Hittade på modcloth}.

Ballong spöken.

Vad kan vara enklare än att helt enkelt blåsa upp några ballonger och målar spökeansikten på dem? Super snabb och super lätt. Inte alla ballonger måste vara vita. Du kan också få några orange eller svart, men du behöver också en vit penna i detta fall. {Found on trendenser}.

Ställ in ett festbord eller en liten bar. Gör giftetiketter för flaskor och fladdermärken för cupcakesna. Skriv ut mönstren, klippa ut bitarna och ha kul med att dekorera med dem. {Found on abeautifulmess}.

Lägg alla godis och små godsaker i piedestal eller skålar som de du ser här. Använd svart tejp för att ge dem ansikten. Klipp ut ögon, näsor, mun och jämn ögonbryn. De ser så söt och färgstark ut att du bara vill äta dem.

Särskilda godsaker.

Gör speciella godis för Halloween. Till exempel, gör några av dessa söta godis majs brownies. Använd kycklingporsskorpa, brownie mix och, när tårterna är bakade, tryck en godisgris pumpa eller vanlig godis majs på toppen.Du kommer att göra en härlig pumpa patch. {Found on crazyforcrust}.

Här är en söt och rolig idé: gör mamma hundar. Du behöver halvmåne rullar, korv och senap. Skär först en halvmåne rulle i halv och dra försiktigt på den. Vik det runt varmkorgen och baka sedan i 13-15 minuter vid 375 grader. Lägg till små prickar senap för ögonen. {Hitta på apumpkinandaprincess}.

Och säkert måste du också förbereda några speciella drycker också. Använd små burkar med genomborrade lock och sätt in rännor ner i mitten. Fäst några av dessa söta orange och svarta taggar. {Found on amyatlas}.

Spöklika sugrör.

För att göra dessa Halloween-tema strån behöver du orange och svart strån, karaktärsringar, varmt lim och sax. Men ringen del av ringarna lämnar karaktären. Lim karaktärerna till strån och det handlar om det. {Found on blissfulroots}.