Horisontella Stripes Målningstips

Horisontella Stripes Målningstips
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

År passerar och rum kan behöva en renovering, ommålning eller du kan bli uttråkad med den gamla målningen på ditt rum. Således blir ommålning en absolut nödvändig sak. Det här problemet påminner mig om det faktum att jag också behöver ommåla min lägenhet eftersom det är fem år sedan jag inte har gjort den här saken. Färgen är bleknad, det finns platser där det föll ner eller smutsiga fläckar som måste försvinna. Ändå måste jag först tänka på de färger som jag vill använda och vilken typ av modell jag kan använda för ommålningen.

Horisontella ränder kan vara ett alternativ, särskilt om jag vill få en dynamisk effekt och något intressant som design. I det här fallet behöver jag vissa material som: två färger av färg, målarband, droppduk, nivå, linjal, penna, rulle och en vinklad pensel. Nu är det bara tålamod och mycket tid jag behöver bara de saker jag behöver. När vi hänvisar till band, kommer deras målning definitivt att ta mycket tid. De involverar mätningar och arrangemang så att de verkar raka, korrekta och snygga.

MoreINSPIRATION
  • Hur man målar väggremsor - Tips du behöver veta
  • Målningstips och tricks för framgångsrika makeover
  • Användbara tips som lär dig att måla en trasa som ett proffs

Först och främst måste väggen målas om den inte redan är, då markeringen av första raden är väldigt viktig eftersom de andra linjerna kommer att markeras enligt sina dimensioner. Linjerna är tejpade, kanterna är målade och sedan resten av intervallet. Efter att färgen torkats avlägsnas tejpen. Kontrast uppnås med en andra färgfärg. Även om det här projektet innebär mycket tid, uppmärksamhet och tålamod, kommer din tillfredsställelse att räkna mer än dem. {Found on prettycitythings}.