10 Hot Lighting Fixtures att klä upp din dekor

10 Hot Lighting Fixtures att klä upp din dekor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lampor är inte bara funktionella inredningar men de kan lägga till karaktär och pizazz i vilket rum som helst. Det finns så mycket mångsidighet när det gäller belysning, såsom form, storlek och material. Vi har samlat tio kreativa ljusarmaturer som inspirerar dig. Från mjuk romantisk till steampunk edgy, det finns något för alla!

Om du letar efter eleganta lyxvibbar är Elysee från Atelier Alain Ellouz design en fixtur du bör överväga. Gjord med 140 stora bergkristaller, detta är bunden att fånga ögat för alla som är i sin närvaro. Dessa sammankopplingsringar är tillgängliga i horisontell (den visade) och vertikala.

Funky yet retro ljuskronor är det perfekta tillägget till ett modernt hem. Varje gäst kommer att sova när de kommer in i ditt hem och se den här mässingsstrålkastaren med handgjorda glasskivor. Ett utmärkt mittpunkt i alla hem.

Vi handlar om de geometriska möblerna, varför inte hoppa på den geometriska belysningsutvecklingen. Denna handgjorda smidda stålpendel från Hubbardton Forge är en utmärkt kontaktpunkt för ett modernt eller modernt matsal. Oavsett färgpalett på rummet, är hänget passande eftersom det kommer i många finish och kan hängas i en vinkel eller ett jämnt plan.

Ett annat oklanderligt alternativ för ett matbord skulle vara denna Steampunk ljuskrona. Ett utmärkt tillskott för de vintageälskare som har en mekanisk men känslig stil. De hängande kristallerna mjuka mjukgör den intensiva metalldesignen som ger den en romantisk industriell känsla.

Madera Coco ljuskronan från Palecek är klassiskt vacker och avger effekten av ett korallrev objekt. Det är helt pärlstav med små krämiga vita kokospärlor och ett kandelabascentrum. Varhelst den hängs, kommer den att lägga till en mjuk, romantisk känsla.

MoreINSPIRATION
  • Uppdatera heminredning med Artsy New Lighting Fixtures för 2016
  • Rektangulära belysningsarmaturer Lägg till geometrisk dimension till inredning
  • Senaste industriella ljusdesignen lägger Edginess till dekor

Belysning i sovrummet är avgörande. Ur en konstruktionssynpunkt kan den göra eller bryta stilen på rummet. Väggsconces är ett utmärkt alternativ för sovrummet eller för pulverrummet. Dessa blå och guldduva tån väggsconces är en bra match för vilken stil som helst och kommer att lägga till den perfekta mysiga känslan.

Om du har ett otroligt konstverk som fungerar som din ljuskrona, skapar Zac Ridgely enstaka ljuskronor och hängen med stålstänger svetsade ihop. Att ha den här stora vita ljuskronan som hänger i din foajé ger en modern naturlig känsla, samtidigt som den är elegant och lite kantig.

En modern men spunky ta på den klassiska sputnik stil ljuskronan är denna mässing skapelse av Rosie Li. Erbjuder i olika finish, kan det lägga ganska "explosiva" karaktären till ett enkelt utrymme.

För ett annat mjukt, romantiskt känslighetsalternativ är denna ljuskrona handgjord av återvunnet glas från Stephen Pikus ett bra val. Han skapar dessa lockande armaturer i många olika former och storlekar som är perfekta för alla utrymmen.

Denna ljuskrona är säker på att lägga till karaktär till vilket rum som helst. Gjord av gjuten mässing och trä kan det vara mycket mångsidigt och arbeta i olika inredningsstilar. Har du en lättare trä som du vill matcha med? Inget problem, den här erbjuds i en hel del olika typer av trä.

Oavsett om du funderar på att spicing upp ditt hem eller helt redo det, trodde vi att de var alla perfekta alternativ för varje stil där ute.