Heta nya hemtendenser för 2014

Heta nya hemtendenser för 2014
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det måste finnas en miljon trender där ute för varje kommande år. (Det är inte konstigt att göra nyårsbesluten så populär - ett nytt år är lika med förändring och förändring är det spännande okända med oändliga möjligheter.) Goda nyheter: 2014 är inget undantag.2014 Tycker för äkta enkelhet i livsstilen och att komma tillbaka till grunderna.

Gå fet och gå hem.

Tiden för traditionell, kakskär, möbel-butik-taupe-eller-byst heminredning har länge förbi (om det någonsin existerade). 2014 är året för att visa vem du är och vad du handlar om i ditt hem. Skjut in en standout möbel i rampljuset. Välj en färgstark stor apparat och gå med den. I åtminstone inkorporera några iögonfallande kasta kuddar eller skåp knoppar. Något som kan säga, "Jag är här, jag lever, och jag är redo för någonting!"

Intentional Design for Real-Life.

Blanda och matcha användningsområdena och funktionerna och lagringsalternativen för dina saker. Lägg till en arbetsyta i vardagsrummet, om du kan och vill arbeta nära din familj. Investera i möbler med hjul (hjul) så att det lätt kan flyttas som omständigheterna kräver. Välj hård klädsel. Skapa ditt utrymme med de saker som är meningsfulla i och för ditt liv.

Skandinavisk stil.

De rena linjerna och det klassiska utseendet på skandinavisk inredning är heta just nu. Vi pratar vita väggar och enkla silhuetter och massor av trä och bitar av rött kastas i gott skick. Var noga med att lägga till några djärva mönster som kompletterar stilens varumärke blonda trätoner och design enkelhet.

Går grön.

Visst kan detta tolkas för att man kastar en massa solpaneler på taket. Men mer realistiskt betyder det bokstavligt grönska. Att integrera växter, växter och fler växter i ditt heminredning är en varm trend för det kommande året. Medan du är på det, kontrollera nivån på trävaror i ditt dekorerade utrymme - har du tillräckligt för äkta värme?

Creative - men alltid imponerande funktionell - lagringsalternativ.

Du behöver inte ha en vägg med glänsande nya inbyggda insatser för att kunna organisera ditt liv och lagra dina saker. Lådor kan hålla hattar, lådor kan placeras bort (typ av) under bänkar och bord. Inkorporera dina lagringsidéer i din övergripande designestetik ... och inte tvärtom.

High-Tech Allt.

MoreINSPIRATION
  • Vårt 2014-trender: Från färger till accenter
  • Det är så 2013 ... Trends det är dags att säga adjö till 2014
  • 10 Hemtrender för ditt hem 2011

Från futuristiska köksapparater till hemmabiospetsar till toppmoderna eldstäder finns en plats i varje hem för högteknologiska saker. Eleganta, moderna och användbara, erbjuder dessa moderna prylar möjligheter till ett effektivt liv och ser chic och moderna ut på det.

Metallologi 101.

Mässing är den nya svarta. Och andra coola metaller är överallt. Gärna mixa och matcha - krom går med guld och mässing går med allt. Tänk på att inkorporera metall i alla storlekar i din design, från belysning till möbler till små detaljer på dina tillbehör. Titta inte över de minsta detaljerna, eftersom de är vad gör din stil komplett.

Grå är den nya neutrala.

Där världen en gång omfamnade brunt som sin go-to-neutral, lutar den nuvarande trenden mot grå. Beroende på ditt utrymme och stil kan du luta sig mot ljusgrå, djupgrå, cool grå eller sandgrå. Men i år uppmuntrar användningen av grays att runda ut ett utrymme underliggande toner.

Levande färger, mönster och texturer.

Ljusa och livfulla färger är där den är på - vilket framgår av 2014 års strålande orkidé, Pantones livliga blandning av lila och fuchsia med rosa undertoner. Inkorporera massor av blandade mönster och olika texturer för ett modernt utseende.

Touchable, lyxiga textilier.

Medan det fortfarande finns plats för bomull och burlap i sin stil, är det dags att presentera din stil för eleganta och graciösa tyger som sammet och siden, om du inte redan har. Snarare än att byta ut dina robusta stoppade bitar för mer lyxigt utsmyckade möbler, inför trenden med mindre tillbehör, till exempel kuddar. Din taktila sinnen kommer att tacka dig.

Standout accenter och tillbehör.

Från kantiga bitar till industriella bitar till sällsynta hantverkare, lägger du till unika accentstycken till din inredning som gör ditt utrymme uppdaterat det närmaste året. Tänk stamtextilier, orientaliska mattor, snyggt sneda möbler eller hårda kantade industrifynd. I huvudsak är 2014 det året att föra bitar från alla delar av världen till ditt utrymme. En exotisk stil är både trendig och uppvärmning till ett utrymme.

Konst. Konst är helt in.

Den stil och typ du väljer för ditt hem är självklart - gå med din tarm, ditt hjärta och ditt sinne - från landskapsoljemålningar till retro geometriska tryck till abstrakta skulpturala bitar, är det upp till dig att lägga till hjärta till du utrymme med konst. En bra tumregel för 2014 konst, dock: ju större desto bättre.