Hotel Milano Scala Interior Design Pictures

Hotel Milano Scala Interior Design Pictures
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Milano Scala Hotel ligger i Milano, Italien. Byggnaden började 2009 och hotellet slutfördes 2010. Det ligger i ett historiskt område och har en vacker innergård. Inredningen skapades av arkitekt Luigi Marchetti CIBIC & Partners. Hotellet kan bäst beskrivas som en mycket raffinerad byggnad med utsökt interiörinredning.

Inredningen är inspirerad av operaen. Det finns många referenser till denna domän över hela hotellet. Det finns två ingångar. En leder till hotellets lobby medan den andra leder till Lounge Bar. Gästerna kan koppla av i baren, ha en kopp kaffe och umgås med de andra. De kan också njuta av lugn utsikt över gården eller tillbringa tid på vardagsrummet som lyssnar på musik.

Hotellet omfattar totalt 62 rum. Det finns 10 sviter och juniorsviter. Rummen är utspridda längs de sju våningarna. Några av rummen har terrasser eller balkonger med utsikt över gården eller trädgården. De har alla luftkonditionering, LCD-skärmar, Wi-Fi, en minibar och ett värdeskåp. Hotellet erbjuder också en översta våningen Sky Terrace. Denna takterrass erbjuder fantastisk utsikt över staden.

MoreINSPIRATION
  • Scottish Atholl Hotel Inredning
  • Nolitan Hotel Interior Design av Grzywinski + Pons
  • Milan Google Office Interior Design Pictures

Hotellet skiljer sig från det andra inte bara av den spektakulära inredningen men också av att den är den första i Milano för att producera energi utan att bränna något bränsle och utan att släppa ut CO2 i atmosfären. Detta är möjligt tack vare förnybara energikällor som hjälper till med luftkonditionering, luftbehandling och varmvattenproduktion. Hotellet är också termiskt och akustiskt isolerat och uppfyller högsta standard och regler.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: