House Interior Designat i Lombardiet, Italien

House Interior Designat i Lombardiet, Italien
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du först tittar på det här huset, särskilt i inredningen, är allt du ser modern utseende med mycket smakfulla och eleganta dekorationer och möbler. Det är verkligen överraskande att ta reda på att huset verkligen går tillbaka till 1500-talet. Det är faktiskt en historisk plats som har omformats och renoverats.

Beläget i Lombardiet, Italien och idag ser det väldigt annorlunda ut än det som ursprungligen gjorde. Det har blivit inredda och inredningen har blivit omdesignad med en modern touch. Det finns dock fortfarande några detaljer från den gamla designen som är synliga, till exempel stenmurarna och det trätak som har bevarats. Detta är en liten påminnelse om husets historia och det ser ganska unikt ut i kombination med alla moderna element.

MoreINSPIRATION
  • Ett omdesignat historiskt hus i East Hampton med en modern och elegant inredning
  • Fantastiska inredningsdesigner från Lázaro Rosa-Violán
  • Mysigt rum utformat med turkos accenter av Remodelaholic & DIY Showoff

Inredningen har enkla element och det övergripande utseendet är mycket elegant och elegant. Huset har mycket snygga möbler från några av de bästa italienska designersna. Det kontrastiva utseendet är unikt och de två helt olika stilarna fungerar vackert tillsammans.

Färgerna används mestadels neutrala, med några ljusa inslag här och där. Det ser ut som att konstruktörerna har gjort sina läxor när de tog över projektet. Inredningens enkelhet är imponerande, speciellt när den är i kontrast till de gamla elementen. Det var en vågad kombination av stilar och element, men i slutet var resultatet mycket tilltalande. {Found on elle}