Davids hus Delfin och Gorka Postigo i Madrid

Davids hus Delfin och Gorka Postigo i Madrid
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna vackra bostad ligger i Madrid, Spanien och det är hemmet till modedesignern David Delfin och fotografen Gorka Postigo. Denna bostad är en fristad av modernitet och nonconformism. Det är inte den typ av inredning som varje åldersgrupp skulle godkänna. Vissa människor kan till och med finna det stötande. Ändå uttrycker detta hem ägarens personlighet och karaktär och det är en trogen reflektion av alla de idéer de tror på.

Inredningen är en kombination av moderna fotografier och 1940- och 1960-talets möbler. De vita väggarna och golven är en symbol för renhet och de kompletterar perfekt resten av föremålen. Med en neutral vit bakgrund är resten av inredningen mer dynamisk och färgstark. Belysningsarmaturerna är också ett viktigt inslag i huset och den konstnärliga bakgrunden till huset.

MoreINSPIRATION
  • Ljushusinredning med trägolv
  • Madrid bostad inrett av Lorenzo Castillo
  • Konstnärlig inrednings lägenhet i Madrid

Varje rum är annorlunda och unikt, men det finns enighet i hela huset. Till exempel, några länkar som gör det möjligt är trä möbler bitar och matchande finish. Och trots att det kan tyckas upptagen och till och med trångt, är huset faktiskt helt enkelt inrett och rummen är luftiga och inbjudande. Det finns många symboliska element i detta hus och de flesta är slående och ganska imponerande. En sak är säker: det här är ett enstaka hem och det är ägarna.