Gamla Country House Remodeled till ett modernt hem

Gamla Country House Remodeled till ett modernt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är alltid intressant att se ett hus som firar gammalt och nytt lika bra. Det är vanligtvis fallet med ombyggda utrymmen som stämmer överens med sin historia men också omfamnar nutiden. Detta hus i Lucca, Italien, är en av dessa.

Ursprungligen ett gammalt hus, strukturen renoverades och uppdaterades av MIDE architetti, en studio som visar ett speciellt intresse för linjens enkelhet och ägnar stor uppmärksamhet åt de små detaljerna och materialvalet.

Teamet har stor erfarenhet av att tolka den traditionella arkitekturen igen och översätta den till en ny design samtidigt som projektet gör det miljövänligt och hållbart. Varje hus som de bygger eller ombygger är utformat i förhållande till platsen, omgivningen och läget i allmänhet.

Detta italienska herrgård byggdes ursprungligen 1887. Det var välintegrerat på landsbygden och även efter renoveringen lyckades man behålla många av de ursprungliga egenskaperna och typiska egenskaperna hos alla hus i området och från den perioden.

Den plats där huset byggdes är inhägnad mellan mjuka backar. Det kuperade landskapet sprinklas med ekar och kastanjer och de som finns på platsen bevarades och integrerades i den nya designen. Så ska poolside däck byggas runt de befintliga träd.

Trädarna är en trevlig utsikt och erbjuder även skugga för solstolarna vid poolen. De bibehåller också en frisk och grön inredning och atmosfär runt huset. De ser vackra ut i kombination med husets synliga tegelväggar och sten.

Arkitekterna fokuserade på att bevara och förstärka de element som är ursprungliga till platsen och typiska för den lokala arkitekturen, och därmed valet av material som innefattar tegel, sten och trä för det mesta.

MoreINSPIRATION
  • Gamla arvbyggnaden ombyggdes till ett modernt hem
  • Ett 50-årigt gammalt hus ombyggdes till ett modernt och hållbart hem
  • Ett Rustikt Landhem Med En Drömmande Design

Allt var omarbetat på ett modernt sätt och även om några av elementen var hållna intakta integreras de nu bra in i den nya designen och inredningen. Konstruktionsteknikerna och lösningarna anpassades också för att passa historien om huset och platsen.

Husets utsida var avsiktligt hållet för det mesta intakt för att bevara och förbättra byggnadens historia och charm. Insidan fick å andra sidan en massa förändringar, alla inom de angivna gränserna.

Naturligt plaster applicerades manuellt för att ge väggarna denna unika oregelbundna ytan. Taket blektes för ett ljusare och fräscht utseende. Rummen var inredda med lädermöbler, moderna belysningsarmaturer och massor av trä. Detta gjorde det möjligt för konstruktörerna att skapa en varm och bekväm atmosfär i hela huset.

Stämningen är raffinerad och sofistikerad trots att dekorationerna och inredningen var enkla. Deras klassiska charm och skönhet och den underbara kombinationen av material och texturer bidrar till den härliga atmosfären och inredningen.

Färgpaletten är avstängd och baserad på neutrala färger. Designarna försökte i stort sett lägga tonvikten på materialet och deras naturliga skönhet istället för att skapa kontaktpunkter genom konstgjorda färger och ovanliga former.

Huset har också en intilliggande stuga som också renoverades med moderna material och enkla och tidlösa färger. Det har ett utrymme med ett stort badkar och en träbastu.

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna är den pool som upptar de flesta av bakgården. Det är stort och enkelt, med ett trädäck byggt runt de gamla olivträden. Den integrerar väl in i omgivningen, precis som allt annat om huset.

Detta är ett hem som firar det gamla och det nya utan att nödvändigtvis betona någon av dem. Harmoni och balans definierar rymden och det här gör allt om det här huset verkligen charmigt.