Hus med, Äòbox på baksidan, förlängning

Hus med, Äòbox på baksidan, förlängning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om det fortfarande finns människor på jakt efter stora lyxiga egenskaper, började intelligenta människor att förstå att du kan vara lyxig även i mindre hus. Du behöver inte sticka ut med din egendom s dimensioner, du kan ålägga dig själv genom ditt hem design. Arkitekterna från MAKE Architecture Studio renoverade ett hus från 2 Hodgson St Kew, Victoria, Australien, omvandla ett litet ställe till ett lyxigt hem där ingen någonsin kommer att känna sig trångt.

Den totala storleken på fastigheten har 470 kvm, medan golvområdet har 215 kvm. Innovationen för detta hus kommer från ett extra utrymme med hjälp av en stor Äòbox på baksidan. Detta är ytterligare kapsel som kompletterar befintligt utrymme, gjutning till husets design. Boendet utökas av den här skärmen. Det skyddar också utrymmet från det yttre bullret och det håller skugga under sommaren. Detta är ett mycket effektivt sätt att förbättra rymdproblemet utan att skada den ursprungliga utformningen av huset.

MoreINSPIRATION
  • Samtida husförlängningsfunktioner Världens största svängbara dörrar
  • Dubbel bostad i Sydafrika: Wright House
  • Compact House Concept utformat för att fungera som en förlängning

Det bästa med småhus är att de är mer ekonomiska. Det handlar inte bara om din ficka, utan genom att ha ett litet hus skyddar du också naturen genom att spara resurser och minska kolspåren. Jag förstår behovet av komfort och, varför inte, lyx, men jag förstod aldrig varför du borde köpa ett större hus än vad du behöver eller har råd med. Småhus är praktiska, enklare att behålla och de kan vara lika eleganta som stora, eller ännu mer eleganta. {Hittade på archdaily och bilder av Peter Bennetts}.