Hur fantastiska väggsconces kan lysa ditt hem

Hur fantastiska väggsconces kan lysa ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du försöker lägga till mer karaktär i ditt interiör, eller om du behöver mer ljus bredvid din säng, är väggsconces den perfekta lösningen för ditt hem. Belysning är alltid ett område i våra hem som försummas, även om det är en av de mest utilitaristiska och en estetiskt enkel tillägg till dina interiörer som du kan lägga till. Väggsconces kan göra ditt rum mer funktionellt och ge nödvändig belysning för mörka områden och hörn. Här är tips för att få fantastiska väggsconces i ditt hem och ljusare de områden som du nästan glömde.

  • Lägger till belysning utan sladdarna: Tidigare var belysningen reserverad för de områden som vi kunde nå ett eluttag för sladden, och därför var belysningen begränsad. Visst var överbelysningen ett alternativ, men för små nischer, hörn och svåra att nå belysningsområden lämnade de mörkret förrän nyligen när belysningsväggar har blivit trenden för inredning. Hårdstyrda belysningsskonskor gör att de svåra belysningsområdena i ditt hem försvinner, och nu kan hallar, ingångar och de mörka hörnen vara vackert tända!

  • Arkitektoniska uttalanden: I stället för att tänka på din belysning bara för funktion, lägg till arkitektoniskt drama och detaljera till dina interiörer med väggsconces. Från moderna och minimalistiska utformade armaturer till traditionell och utsmyckad stil kan väggskonces introducera eller genomföra dina arkitektoniska teman i hela ditt hem. Tänk inte att arkitektoniska element är reserverade endast för ditt fysiska hem. Tvärtom, genom att utföra samma designelement i väggmonteringsbelysningsarmaturer, armaturer och dörrvaror, kan du enkelt koppla in dina interiörer.

  • Ta nyckfull tilltal till ditt rum: Belysningsmöjligheter finns i överflöd, speciellt när det gäller väggsconces. Medan du kanske bara tänker på ljuskällor för att hjälpa dig att utföra uppgifter, till exempel läsning, kan de också användas för att lägga till nyckfull tilltal till ditt rum. Tygskärmsväggar som har pinhål i dem, kan ge ett "starry" rum påverkar i ett mörkt rum och sconces med flera färgade belysning kan ställa olika stämningar i ditt utrymme. Medan belysningssconces är populära för det ljus de avger, används de ofta för att göra ditt rum snyggt och nyckfullt.

  • Utomhusbelysning sconces: Belysning för ditt utomhushem är precis som om det inte är viktigare för säkerhet, säkerhet och för att lägga till arkitektoniska detaljer till gångar, verandor och underhållande utrymmen. Överväg att använda väggsconces som håller ljus eller fake ljus för underhållande utrymmen. Beroende på stilen på ditt utomhushem använder flera belysningsföretag belysningslinjer som har matchar som matchar ditt garage, främre entré och till och med landskapsområden. Det här är ett bra sätt att få ditt utomhushem att ha ett enhetligt utseende utan att behöva tillbringa tuffa timmar att välja armaturer. Utomhusbelysningsskenor är idealiska för att lägga till riktbelysning till arkitektoniska detaljer i ditt hem också.

Att integrera väggbelysningsskonces i ditt hem kan maximera ditt utrymme och lägga till ytterligare ljus i områden som du glömde. Överväg att använda väggsconces i barns rum och rekreationsområden i ditt hem, för att hålla kablar ur vägen för att snubbla risker. Från den estetiska och visuella överklagandet av väggsconces, till funktionell praktiska, kommer du att älska att hitta nya platser i ditt hem för att utnyttja dem.

Freshome läsare, dela med oss ​​där du använder väggbelysning sconces i ditt hem!