Hur man uppnår en städstil

Hur man uppnår en städstil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad händer när du hör ordet "stuga?" För mig är det något som ett ödmjukt, storybook hem med smulrande sten, med ett gammalt trävattenhjul som knuffar längs sidan och det frodiga blommande grönska som vildt klamrar sig längs kanterna. Bilden är komplett i en rosintint nyans, full av enkelhet och lugn.

Mysig, charmig stuga stil är stämningsfull för en enklare dag. Denna stil, över de flesta andra, är intensiv personlig och alltid förlåtande. Det är både fylld mot randen med förtjusande föremål och en pittoresk enkel livsstil. Det är en perfekt, om än någonsin förändring, blandning av gammalt och nytt, av rika och fattiga, av den världsliga värdefulla och personligen ovärderliga. Det handlar om att blanda saker som du älskar, på ett sätt som du älskar, för det liv du älskar.

Pretty Cottage Color Palettes.

Trots att allas tankar på en "vacker" färgpalett är annorlunda, har stugastil en insats för var och en. Poängen är att du letar efter vad som gör dig lycklig. En begränsad färgpalett av blek nyanser (svängande på monokromatisk) ger stillhet till utrymmen, medan en överflödig eklektisk blandning av färger ger personlighet och charm. Antingen, eller båda, eller någonstans däremellan, är helt acceptabelt i ett stugorformat utrymme.

Touchable Cottage Fabrics.

Att hålla textilier jordnära men lägga till i en touch av det eteriska är ett underbart sätt att ta med i stugan charm. Enkla, naturfiberväv som bomull och linne tenderar att fungera bra för att ge ett välkomnande utrymme. Stuga stil är en perfekt blandning av att vara ren men levde i, elegant men varmt välkomnande.

Avkopplande stuga komfort.

MoreINSPIRATION
  • Design Tips: Stuga stil dekorering
  • Hur man uppnår en fransk landstil
  • Hur man uppnår en vintagestil

Att gå tillbaka till en tid då livet var enkelt (teoretiskt taget förstås naturligtvis ... Jag tvivlar ofta på att livet någonsin var "enkelt", trots vad det kan tyckas i efterhand) omfattar stugestil känslan att livet ska bo ... och levde enjoyably. För detta ändamål är funktionella stilval gjorda - glidskydd är tvättbara, ytorna är målade. Former och former hålls non-fussy och informella, och färgerna är trevliga och unimposing. När du är fysiskt och mentalt i stånd att koppla av, som en i en mysig stugastil, blir detta utrymme det ultimata i komfort och charm.

Håll det stuga enkelt ... men inte så sött.

Pasteller har säkert en plats i vissa stugor, men deras plats är troligtvis inte i spetsen. Det är viktigt i stugan stil, som det är i vilken stil som helst, för att skapa balans. Yin och yang. Söt charm med solidt stöd. Även om färgpaletterna ofta är mjuka kan andra tillägg till utrymmet hålla saker från att drunkna i sötma. Överväg att lämna originalegenskaper, som trägolv, högt i tak och slitat träarbete, för att ge en subtil men jätte kontrast till stugans mjukhet. Träplanering eller beadboard-paneler är också stugans stämningsorter.

Embrace Vintage Cottage Charm.

En bit med historia och ett levande liv har inte bara charm men det är också ett perfekt komplement till ett stugorformat utrymme. Urval av valbjörnar lägger till nostalgi och stil på alla stugor. Leta efter soliga bitar med slitna eller flisade ytor, eller unika bitar som klo-fots-badkar och tapphöljen. Noggranna val i årgångar grundade stugautrymmen samtidigt som det utgjorde en otänkbar charm och karaktär.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7.