Hur man bygger utomhus köksskåp?

Hur man bygger utomhus köksskåp?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ha ett utomhuskök kan vara en riktig behandling, särskilt under sommaren. Att utforma och bygga en är inte ens så svårt. Skåpen är den mest krävande delen av projektet men när de är färdiga kan du lägga till apparaterna och allt annat du behöver för att göra köket funktionellt. Och bara om du behöver lite vägledning, så här är några tips.

Mät och planera alla detaljer.

Det första du behöver göra när du skapar skåp för ditt utomhuskök, mäter utrymmet där du tänker placera dem. Skriv ned dimensionerna för varje skåp. Därefter spelar du ner dina plywoodark eller allt annat material du planerar att använda och börja skissa bitarna.

Mät två gånger och skära en gång.

Innan du börjar klippa ut komponenterna mäter du allt igen bara för att vara säker. Skär sedan alla bitar och använd sandpapper för att jämna kanterna och ta bort eventuella splinter.

Bygg ramen.

När du har alla bitar som lagts ut för dig, börja bygga ramen. Ta två sidopaneler och placera dem parallellt med varandra. Lägg sedan till bak- och bottenpanelerna mellan varandra, fäst dem ihop med naglarna. När det är klart, montera även topppanelen och ramen är klar.

Lägg till skåpdörrarna.

När du har byggt ramen är det dags att lägga till skåpdörrarna. Skär panelerna, sand dem och fäst dem sedan med gångjärnen. Lägg till handtagen eller dörrknapparna i slutet.

Försegla affären.

Nu har du i princip dina utomhuskåpor och allt du behöver göra är att försegla dem så att de kan klara vad som helst som naturen måste kasta på dem. Det skulle vara idealiskt att skydda dem med ett tak men då skulle du inte ha ett utekök.

Vara kreativ.

MoreINSPIRATION
  • 5 idéer för att dekorera ovanför köksskåp
  • Design Idéer och praktiska användningsområden för Corner Köksskåp
  • Målningsteknik för köksskåp

Det finns också ett enklare och snabbare sätt att göra skåp till ditt utomhuskök. Du kan använda trälådor. Allt du behöver göra är att rengöra dem och måla dem om du vill och montera dem bara på väggen. Du kommer att få härliga lagringscubbies. {Found on hannashantverk}.

Gör dem robusta.

Om du vill ha tunga skåp för ditt utomhuskök, kanske du vill att de ska ha en betongbänk. Projektet är faktiskt enkelt. Bygg en ram med bitar av trä och när allt är spikat på plats, häll betongblandningen och se till att den är helt jämn. {Found on karapaslaydesigns}.

Lämna utrymme för apparater.

När du utformar dina skåp för utomhusköket, kom ihåg att du också behöver saker som en spis, en grill eller till och med ett kylskåp och en frys. Lämna utrymme för dessa apparater och gör dem till en del av din design. De blir inbyggda, upptar mindre utrymme och bidrar till en kompakt och effektiv design. {Found on diychatroom}.