Hur man väljer ett TV-stativ

Hur man väljer ett TV-stativ
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje hem har minst en TV, som vanligen finns i vardagsrummet. Som det visar sig är det bra att hitta en bra TV-ställning som är stabil och snygg som att hitta en bra TV till ett bra pris. Vi gör din sökning efter det perfekta TV-stället lite enklare genom att erbjuda dig några tips och idéer.

En TV-stativ med förvaring.

Det är idealiskt för ett TV-stativ som även inkluderar lagring. Du är åtminstone en hylla där du kan placera DVD-spelaren, inspelaren och saker så, men det gör inte ont för att också ha utrymme för andra saker, inte nödvändigtvis tv-relaterade. {hittade på 1 och 2}.

Återanvänd / DIY.

Det är vanligtvis bäst att ha TV-stället anpassat så att det passar dina preferenser och lagringsbehov exakt. Det är ännu bättre om du bygger det själv. Överväg återvinning och använd saker som trälådor för att bygga ett TV-stativ. {Found on muotoseuraafunktiota}.

TV står på hjul.

Ett TV-stativ som sitter på hjul är mycket praktiskt eftersom du kan justera sin position beroende på var du står. Om du vill ha TV: n närmare dig, rulla den bara på plats.

MoreINSPIRATION
  • Välj möbler på hjul om du vill ha rörlighet
  • Mid-century-inspirerad Manchester Media Stand
  • IKEA TV-stativdesigner du kan bygga dig själv

Du kan göra en av dessa själv med hjälp av återvunnet trä eller en pall och någon maskinvara som matchar den stil du föredrar.

En rörstativ.

Och när det gäller återvunnet material och DIY-design, vad sägs om det här TV-stället? Den har en vacker industriell design och den är tillverkad av metallrör och trähylsor. Mycket enkel, enkel att bygga och ganska charmig också.

Dold förvaring.

Inte alla tycker om att deras saker ska exponeras på öppna hyllor. I det fallet finns det massor av vackra TV-stativdesigner med dolda lagringsutrymmen. De ser enkla och kompakta ut, lämpade för moderna hem.

TV skåp.

Istället för ett TV-stativ kanske du tycker om det bättre om du hade ett TV-skåp eller en väggenhet. Den här har en symmetrisk design centrerad kring TV: n, med hyllor och lådor som omger den på alla sidor.

Geometriska former.

Inte ett fan av traditionella mönster och symmetri? Försök sedan med något intressant geometrisk form. Den här har en zigzag-design som gör att den ser unik ut, men är fortfarande enkel.

Makeover.

Ta saker i egna händer. Byt ut ditt gamla TV-stativ med något lite mer praktiskt och snyggt, som en uppsättning öppna hyllor som bildar ett nöjescenter.