Hur man väljer möbler för ditt gästrum

Hur man väljer möbler för ditt gästrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du gillar att vara en bra värd och gör dina gäster välkomna i ditt hem, så är du noga glad över att dekorera ditt gästrum. Vi finner att rummen är mycket intressanta eftersom de är ett bra sätt att visa hur mycket du bryr dig om dina gäster men samtidigt låta dig göra det genom en enkel design.

Den första regeln du behöver komma ihåg när du organiserar och utformar ett gästrum är inte att överdosera. Bara för att du gillar vissa saker och det är ditt hem betyder inte att dina gäster kommer att dela samma känslor.

Håll färgpaletten neutral och enkel och undvik starka, djärva toner som röd, orange, gul eller grön. Inte alla gillar samma färger så det är bäst att hålla sakerna neutrala. Dessutom är det lättare att dekorera med neutrala färger med tanke på hur mångsidiga de är. {Found on janhoch}.

I ett gästrum borde du inkludera det väsentliga. Till exempel en bekväm säng i ett väldigt viktigt element. Bestäm om du vill inkludera en king size-säng eller två singlar, beroende på de gäster som brukar stanna över.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer sängen för ditt gästrum
  • Enkla uppgraderingar till ditt gästrum
  • Inredningstips för ett gästrum, innan de kommer till jul

En lådaskåp kan också vara användbar i gästrummet, om gästerna stannar över i flera dagar. De behöver något för att behålla sina tillhörigheter och den övre ytan är användbar för personliga saker som tandborste, telefon etc.

Du bör också inkludera en bekväm stol. Om inte, kommer dina gäster alltid att vara kvar i sängen vilket inte alltid är det bästa valet. Och till exempel, om de också behöver jobba på sina bärbara datorer, kanske du också vill ha ett litet skrivbord.

Andra element kan också inkluderas i rummet, till exempel en spegel. På så sätt ger du gästerna möjlighet att klara sig på morgonen utan att behöva använda spegeln i badrummet eller på korridoren.

Se till att belysningen är trevlig i rummet. Du kanske vill installera en dimmerbrytare för det här rummet och en del arbetsbelysning, till exempel en bordslampa. {Found on priscillafenlin}.

Gör inte inredningen för person. Det ska inte finnas personliga bilder i gästrummet och om du vill visa något på väggarna, välj en abstrakt målning eller något liknande. {Found on andreamayinteriors}.