Hur man väljer det perfekta möbler för ditt hemkontor

Hur man väljer det perfekta möbler för ditt hemkontor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De mest lämpliga möblerna till ditt hemkontor blir det du är bekväm och produktiv i. Rätt kontorsmöbler kommer att göra skillnaden i din arbetsutsikt och din tillfredsställelse mot ditt hemkontor. Innan du blir upptagen i utseendet måste du överväga din rymdstorlek, budget och hur länge du använder den under en dag. Här är riktlinjer för att välja det perfekta kontoret för hemmet.

  • Bedöma hur mycket utrymme du har: Ett av de största misstagen vid att välja möbler är under / överskattning av hur mycket utrymme du verkligen har. Ett tomt hemkontor ser stort ut tills du sätter ett skrivbord och stol i det! Mät ditt utrymme och ta hänsyn till fönster och dörrar som dina möbler kommer att passa runt. Om det finns utsikt över ett fönster vill du att ditt skrivbord står inför, bör du överväga detta när du mäter och planerar din möbelplacering.
  • Bestäm hur lång tid per dag du ska använda ditt kontor: Detta tips är viktigt för komforten. Om du bara använder ditt hemkontor i 30 minuter om dagen för att kontrollera e-post, kan en elegant över bekväm stol vinna ut. Tvärtom, om du spenderar 7-10 timmar dagar på ditt kontor är dina behov av komfort avgörande.

  • Vad är din budget: Som alla möbler kan du spendera en liten summa eller du kan spendera några lönecheck på ett kontorsmöbel för ditt hem. Surfa på internet och titta igenom heminredning och tidningar för hemmakontor möbler för inspiration och prissättning. Hur mycket du spenderar är upp till dig, men kom ihåg att inredning, kontorsmaterial och datorutrustning fortfarande måste köpas efter möblerna. Om du har en tight budget överväga att köpa självmonteringsmöbler. Möbelaffärer som specialiserar sig i online- och katalogbeställning kommer att vara din bästa resurs för att göra det själv montering möbler.
  • Kommer du dela ditt utrymme? När du väljer skrivbord, bokhyllor och andra möbler, ta hänsyn till dina kontorspartners behov. De kan behöva mer eller mindre utrymme än du beroende på deras yrke eller användning för hemmakontoret. Samarbeta tillsammans och se om några stycken kan vara multifunktionella. En tabell som innehåller skrivaren kan också användas som skrivbord eller konferensbord.

  • Välj din stil: Antika möbler till ultramoderna möbler kommer att vara ett designval som du har. Kom ihåg tröst när du väljer äldre traditionella möbler, som stolar. Antika möbler kan se vacker ut, men du kanske behöver flexibiliteten hos en justerbar stol för komfort. Medan vissa moderna stolar har ergonomi som är bekvämt, men ser för futuristisk ut mot ett traditionellt hem. I slutändan måste du bestämma vilken som är högre prioritet, estetik eller komfort. Med tillräckligt sökande borde du kunna hitta ett gott medium.
  • Välj möbler som passar dig: Bekväma hemmakontor bör passa din kropp. Om du är en lång person, se till att din stol och bordshöjd kommer att stå i proportion till att du använder den. Omvänt för kortare personer kan en stol som är för hög och ojusterbar få fötterna att hänga som ett barn. Bekväma kontorsmöbler ska se bra ut, men känner att du kan sitta i timmarna i slutet.

Hemkontor är populära och finns i de flesta hem, som det moderna samhället kräver det. För att du ska vara produktiv, följ dessa tips för att välja bekväma och snygga möbler. Om du har tid köper du möbler som du behöver, för att se hur ditt kontor fungerar med dig. Ofta köper vi för mycket möbler och hälften av det används inte dagligen. Välj klokt och ditt hemkontor kommer att belöna dig med ett utrymme som är roligt att arbeta i.

Nyhetsläsare hur har du valt dina hemmöbler? Har du en bit som du absolut älskar på ditt hemkontor? Jag älskar min stol - det är från 90-talet, men det är så bekvämt

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: