Hur man väljer rätt tillbehör till badrummet?

Hur man väljer rätt tillbehör till badrummet?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eftersom det inte finns mycket flexibilitet när det gäller design i badrummet är tillbehören de viktigaste elementen för att bestämma stämningen, stilen och utseendet på detta utrymme. Genom att välja rätt tillbehör kan du få badrummet att inbjuda, mysigt, elegant, glamoröst, minimalistiskt eller annat du vill ha.

Bestämmer ledigt utrymme och layout.

Först och främst måste du ta en titt på ditt badrum och analysera layouten och utrymmet som helhet. Se var du kunde passa vissa tillbehör, var de skulle vara mer praktiska och då kan du bestämma om en typ, form etc.

Fokusera på de grundläggande och måste ha tillbehören

De första elementen du behöver fokusera på är de grundläggande saker som kranar, handfat, handdukshängare och spegeln. De måste matcha den stil du har valt för rummet och de ställer in tonen för resten av tillbehören.

Var särskilt uppmärksam på belysningsarmaturer.

MoreINSPIRATION
  • Hur man ökar ditt badrums charm med rätt ljus
  • 10 måste ha badrumstillbehör
  • Så här väljer du plattorna för ditt badrum

Badrumsbelysning är ofta förbisedd trots att den är en av de viktigaste egenskaperna som helt kan förändra designen. Det ska alltid finnas mer än en lampa på badrummet. Du kan ha taklampa som ett hängsmycke eller till och med en ljuskrona eller något enklare för moderna och minimalistiska mönster. Den andra ljuskällan borde vara i närheten av spegeln.

Glöm inte de mindre tillbehören.

Bortsett från de grundläggande elementen finns det en hel del små tillbehör alla badrumsbehov. Dessa inkluderar saker som tvålfat, tandborstehållare, duschdraperier, toalettpapperhållare etc. inte bara välja dem slumpmässigt. De kan vara små men de kan ha stor inverkan på den övergripande inredningen. Tänk på allt, inklusive färg, form, textur, storlek och material. Du kanske också vill lägga till några rent dekorativa föremål som en vas, till exempel.