Hur man samordnar färger för ditt utomhushem

Hur man samordnar färger för ditt utomhushem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du utmanas att välja exteriör färger för ditt hem, gå med alla andra som tycker detsamma som du gör! Till skillnad från dina interiörer som beror på ditt humör, inredning och närliggande finish, har ditt utomhushem många faktorer att överväga också. Faktorer som intilliggande grannhem, livsmiljöer och omgivningar kan vara en utmaning när man försöker samordna färger och välja trim, accent och huvudfärger för ditt hem. Medan färgtillverkarens och hemförsörjningswebbplatser kan vara till hjälp, förbise inte att du observerar den befintliga miljön för att hjälpa dig att koordinera yttre hemfärger.

  • Dra inspiration från naturen: Gå runt ditt hem och se vilka färger som förekommer naturligt runt ditt hem. Ett hus som ligger i bergen med vintergröna träd i närheten kommer att vara en annan inspiration från ett hem som ligger på stranden med sand och vatten som bakgrund. Koordinera färgerna i ditt hem för att efterlikna naturen, eller att komplimangera det. Bostäder i bergen gör bra med rustika toner av bruna, djupa vinröd och gröna. Medan bostäder nära vatten gör det bra med inspirerande blues, sandiga beige och mjuka gula. Bli inspirerad av naturen, det kommer aldrig att leda dig vilseledande när du väljer koordinerande färger.

  • Få hjälp från proffs: Beroende på var du bor kan lokala färgtillverkare och exteriöra hemdesigners hjälpa dig att välja den perfekta mixen av färger för ditt exteriör hem. De flesta tillverkares webbplatser kommer att innehålla färgkombinationer för ditt huvudsakliga hem, accentfärger för fönsterluckor och trim och till och med förslag till färgfamiljer som kommer att samordna bra med de färger som du kanske eller inte kan tycka om. Bestäm om du vill att ditt exteriör hem matchar i samma färgfamiljer som dina grannar, eller om du vill vara rebell och gå helt motsatt!
  • Besök andra stadsdelar: Medan du kan få inspiration från din egen bakgård kan du också få inspiration från att besöka olika stadsdelar, semestra och söka på internet för inspirerande exteriör färgkombination. Om du ser ett hem du gillar, och du kan prata med ägaren, fråga dem vilken samordnande färgkombination som de använde. Många husägare använder resurser från arkitekter och designers som är förvalda och presenteras i designerlinjer och funktioner. Medan vissa människor kommer fram med att samordna färger från deras "öga" av bra hemin inspiration.

  • Färg ditt hem med det du älskar: Oavsett om du gillar färgen på den inställda solen eller njuter av den blåa av en perfekt molnfri dag, färg ditt hem med inspiration från ditt liv. Många av oss blir fastnade i de senaste trenderna från designers eller vad dina grannar gör istället, vara original och älska ditt hem. Yttre färger bör återspegla din egen personliga stil och få dig att må bra varje gång du drar in i din uppfart. När du samordnar dina yttre färger, överväga att samordna dem med ditt liv!

Oavsett om du bygger ett hem, eller har bestämt dig för att ändra de yttre färgerna på ditt 100 år gamla hem, bör samordning av yttre färger vara roligt och målmedvetet. Be dina familjemedlemmar och vänner om hjälp om du har problem att fatta beslut. Besök din lokala hemförbättringsbutik och fråga om måttmängder för provstorlek i nyanser som du funderar på. Gå hem och måla ett litet område på ditt yttre hem och låt torka och observera de olika nyanserna. Det här hjälper dig att bestämma innan du gör ett åtagande. Fortsätt vara djärv och känna dig trygg nu när du väljer ut dina samordnande färger för ditt exteriör hem.

Freshome läsare tycker du att det är en utmaning att välja exteriör färger? Har du några förslag till dem som gör?