Hur man skapar ett ljust och luftigt vardagsrum?

Hur man skapar ett ljust och luftigt vardagsrum?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hur gör vi vårt vardagsrum ljust och luftigt? Detta är en av de vanligaste frågorna som hushållarna har lagt fram för inredarna. Detta beror på att människor alltid försöker skapa sitt hem till ett fristad där de kan koppla av och föryngra efter en hektisk arbetsdag.

Ett ljust och luftigt vardagsrum är inte en omöjlig uppgift som är svår att uppnå. Det kan uppnås enkelt. Allt som krävs är att tänka ur lådan och anställa din kreativitet. Dessutom måste du ta största möjliga hänsyn till varje element i interiören, eftersom varje element är känt för att spela en viktig roll i det ultimata utseendet.

Börja med golvet eftersom det alltid är lätt att flytta uppåt. Nödvändigt att nämnas men ett ljust och luftigt vardagsrum hänför sig helt enkelt till vitt golv. Om du får något vitt golv installerat, kan det inte vara bättre än det här. Å andra sidan, om du finner trägolv tilltalande, välj sedan golvet i en ljusbrun färg så att den inte ser tung ut.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar ett vardagsrum med hjälp av svarta möbler
  • Mörk dekoration för vardagsrummet
  • Du lyser upp mitt liv ... eller åtminstone mitt vardagsrum ...

Om du jobbar med mattor i rummet, undviker du att välja platsmattor med tunga och upptagna mönster. Det utmärkta valet för att skapa en ljus och luftig miljö skulle vara att välja område mattor i vit färg någon annan solid pastellfärgad skugga. Flätad area mattor i pastell och ljusa färger gör också ett bra urval.

Förflyttning uppåt från golvet bör möbelstyckena vara klädda i lätta tyger. Överväg att använda möbelstycken gjorda i lätta dunkar och ren bomull, i stället för tungt läder, silke eller mikrofiber. Om du redan har möbelstyckena gjorda i tungt material, kan du överväga att täcka dem med bomullslister.

På samma sätt som möblerna måste fönsterbeläggningarna också vara i lätta material. Överväg att införa flytande sheer eller bomullsdraperier och bambu nyanser hängde från en snygg och enkel gardinstav istället för en tung detaljerad gardinstång.

Slutligen, se till att dina väggar är klädda i ljusa pastellfärger. Pastellfärger gör alltid ett utmärkt val eftersom de lätt blandas med andra färger i rummet. Å andra sidan, om du använder bakgrundsbilder, välj sedan bakgrundsbild med en ljus basfärg och några stora mönster.