Hur man skapar ett sovrum på din vind

Hur man skapar ett sovrum på din vind
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du är lycklig att ha ett vindhus i ditt hem, om du inte har konverterat det redan, kan du sakna utmärkta fastigheter för ett sovrum. Ett sovrum på vinden gör att du kan ha integritet, optimala utsikter på utsidan, och du kan göra anspråk på extra kvadratmeter om du bestämmer dig för att sälja ditt hem. Om du vill sätta din vind in i ett sovrum, så här är några tips för att se om det fungerar för ditt hem och livsstil.

  • Är vinden vinden för dig? Medan idén om vindsvåning bor fantastiskt, se till att du är redo för övergången från bottenvåningen. Medan många människor njuter av sitt sovrum på toppen av huset för lugn, många tycker inte om att klättra uppför trappan. Om du har små barn kanske du inte vill vara långt borta på en annan våning. Även om du har tonåringar och en stor familj, kan vinden vara exakt vad du behöver! Bedöm din familjens livsstil och uppställningen av din vind i förhållande till andra delar av hemmet för att bestämma om ett sovrums vindsol ska passa.
  • Vad kommer det att ta för att konvertera? Nästa steg är att bestämma hur mycket arbete, kostnad och hus renovering det kommer att ta för att konvertera din vind till ett sovrum. För äldre hus måste uppvärmnings-, ventilations- och luftkonditionering köras till vind och eventuellt rörledningar. För många husägare är kostnaden för att behöva köra nya tjänster på vinden, minimal jämfört med fördelen med extra utrymme och funktionalitet. Innan du börjar, fråga en entreprenör eller en hemförsörjning professionell för att hjälpa dig att beräkna kostnaderna. Kom ihåg att avkastning på investeringar (ROI) kan ge dig mer pengar än du investerade i den första konverteringen.

  • Ta med naturligt ljus: Eftersom loftet ligger högst upp i hemmet bör alternativet för naturligt ljus vara prioriterat. Medan många bostäder inte har takfönster, kan andra alternativ som dammfönster som ligger i vinden på väggarna, i motsats till taket, och till och med solrör installeras för att få ljus in i sovrummet på vinden. Tillsammans med naturligt ljus bör utsikterna på utsidan beaktas, eftersom människor trivs på att se dagsljus och fräscha landskap dagligen. Dra full nytta av höjden och utsikten, du är högst upp i världen, bokstavligen!

  • Spela upp skönheten med inredning: Attic utrymmen är vackra av många skäl. En av de största är de vackra arkitektoniska linjerna på taket taket, som i sin tur är ditt sovrum med tak. Spela upp dem med vacker färgning på väggarna och lägg tonvikt för att accentuera din vinds arkitekturutrymme. För mindre vindar, använd ljusare färger och för vindar med naturligt ljus hälla in, överväga att lägga till mörkare accentväggar där sängen kommer att vara att lägga till en kontaktpunkt i ditt utrymme.

Attiker som omvandlas till master sovrum har så mycket potential. De kan vara en dold skatt bortgjuten från resten av huset, och de kan titta på världen för maximal njutning. Om du försöker bestämma vad du ska göra med ditt vindutrymme, tänk på att konvertera det till ett sovrum. Dra nytta av utrymmet, innan en annan medlem av ditt hus vill använda den till sitt tonårspungband!

Freshome läsare har du ett sovrum sovrum? Har du någonsin tänkt på att sätta en i ditt hem? Vi skulle gärna höra dina kommentarer.