Tre inspirerande före och efter sovrumsrenoveringar på en budget

Tre inspirerande före och efter sovrumsrenoveringar på en budget
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns ingen anledning att bryta banken för att renovera ditt sovrum, göra det mer inbjudande, avkopplande och elegant. Tricket är att veta vad som förändras och hur man fokuserar på detaljer som kan få stor inverkan på ditt sovrums övergripande utseende. Dessa tre före och efter är perfekta exempel.

MoreINSPIRATION
  • Sovrum Renoveringar Du kan göra dig själv på en budget
  • 5 Inspirerande Bedroom Makeovers med en liten budget
  • Svart - En perfekt färg för sovrumsmöblerna oavsett vilken stil du väljer

Detta sovrum gick från rörigt och föråldrat till elegant och elegant och det som är särskilt intressant är i detta fall färgförändringen. Innan var väggarna målade en senapsskugga. I efterbilderna är de svarta. Det är en stor förändring och, som du kan se, ser rummet faktiskt mer rymligt ut nu, en överraskande twist. Några andra förändringar inkluderar en underbar ljuskrona, en ny huvudgavel, nya lampor och de vackra gyllene accenterna som mjuka den svarta inredningen. Alla dessa element var ganska billiga så det var en budgetvänlig makeover. {Found on chezviviv}.

En del av renoveringen av ett sovrum måste bli av med alla röran och förenkla inredningen. I det här fallet innebar det att repositionera sängen närmare fönstret, avlägsna onödig utrustning, lägga till ett nytt lackfärg och en elegant trim till väggarna och windows och tillverka en ny huvudtavla. En bänk med underlag placerades framför fönstret, gardinerna byttes ut och väggarna renoverades. {Found on honeybearlane}.

En färgbyte är ibland alla rum behöver se glamorösa och vackra. I det här fallet gick sovrummet från rörigt till stiligt på nolltid. De blåa väggarna blev gråa, inte den mest glada färgen utan den som definitivt passar utrymmet bättre. Det gör att hela rummet ser mer vuxet ut och färgstrålarna och de svarta och vita kombinationerna förbättrar verkligen den övergripande skönheten i hela designen. Som du kan se blev inga stora investeringar gjorda och allt kom ut underbart. {Found on athomewiththebarkers}.