Hur man dekorerar ett vardagsrum i sommar?

Hur man dekorerar ett vardagsrum i sommar?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Trots att huvudfunktionerna i ditt vardagsrum är detsamma under hela året ändras de små detaljerna med årstiderna. När sommaren närmar sig är det dags att ersätta de mysiga och fluffiga texturerna med något mer blåsigt och uppfriskande. Du bör också överväga att ändra färgpalett. Låt oss se vilka andra förbättringar du kan göra.

Byt ut de tunga gardinerna med något breezy.

De långa och tunga gardinerna som brukade hålla vardagsrummet varma under vintern är inte längre lämpliga nu, så byt dem med lite ljusare. Du bör också hålla den här idén i åtanke när du redecorating resten av rummet. Välj ljusa tyger som chiffong eller ens bomull.

Lägg till några färgglada kuddar.

Ge rummet ett pulserande och livligt utseende genom att lägga till några färgglada kastkuddar och kuddar till mixen. Använd glada färger som gul, orange eller turkos. Du kan också hålla några extra filtar i en vävt korg för de kalla kvällarna. Var inte blyg när det gäller utskrifter och mönster. Få kuddar med solros, fjäril eller segelbåt utskrifter för att förbättra temat.

Tänd upp rummet.

Bjud in solljus in i vardagsrummet genom att öppna fönstren och ta bort gardinerna och se till att rummet är ordentligt upplyst på natten också. Du kan använda strängljus som är mycket lätta att hänga och ser väldigt söta ut. Du kan också hänga papper lyktor som är ett mycket lämpligt alternativ.

Förvara matta och lämna golvet naket.

MoreINSPIRATION
  • Sommarinspirerad inredning: Fräsch ditt hem till sommaren med rätt accentstycken
  • Hur man dekorerar ett vardagsrum med hjälp av svarta möbler
  • Hur man dekorerar ett vardagsrum med högt i tak

Den tjocka, fluffiga mattan som håller fötterna varm hela vinteren har förlorat sin användbarhet så det är dags att lagra det för när kalla dagar återvänder. För nu, lämna golvet naket eller, om du insisterar på att täcka det med något, välj en bomullsmatta eller något lätt.

Dekorera med säsongsbetonade blommor.

Vilket bättre sätt att välkomna sommaren i ditt vardagsrum än genom att visa säsongsbetonade blommor och arrangemang? Stör inte för att skapa något komplicerat eller överdådigt. Faktum är ju enklare desto bättre. Några färska blommor i en kruka kan se väldigt avslappnad och charmig.

Tema väggmålningar.

Det skulle inte göra ont för att byta den vanliga väggmålningen för något mer glad och sommarliknande. Kanske en bild av en sandstrand skulle vara trevligt eller en bild av havets vågor som faktiskt kan få lugnande effekt.

Tillbringa lite tid utomhus.

Som avkopplande som det kan vara att slappna av inne i huset, erbjuder sommaren ett alternativ. Så omfamna naturen och få några möbler utanför. Några stolar och ett litet bord och du kommer att ha en härlig uteservering som du kan njuta av i månader som kommer.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: