Hur man dekorerar ett rosa badrum

Hur man dekorerar ett rosa badrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du kan ha massor av idéer för hur du kan dekorera ett rosa sovrum, ett rosa vardagsrum kanske ett rosa hemmakontor men ett rosa badrum ... inte så mycket. Det är inte den mest populära och vanliga färgen i det här rummet, men det gör det inte ett dåligt val. Faktum är att det kan vara ett mycket intressant alternativ.

Använd rosa som en accentfärg.

Om du inte vill att badrummet ska se alla flickaktiga och färgstarka, använd rosa som accentfärg och kombinera med neutrala nyanser som vit eller beige. Tona ner det lite och använd det bara för att markera vissa konstruktioner eller mellanslag.

Rosa möbler.

Du behöver inte nödvändigtvis använda rosa på väggarna. Om du lämnar dem vanligt och vitt kan du använda rosa någon annanstans i rummet. Till exempel väljer du rosa möbler. Det kan vara en mycket uppfriskande detalj.

En rosa badkar.

Badkar kan återställas och ges vilken färg du vill, inklusive rosa. Så blanda upp det lite. Rosa kan vara en underbar färg för en fristående eller klo fotbadkar.

Rosa väggar.

Naturligtvis är det enklaste sättet att införa färg i ett rum genom att måla väggarna. Och eftersom du väljer det enkla sättet väljer du åtminstone en djärv nyans av rosa och kombinerar den med vanliga och enkla armaturer och bekvämligheter.

Spela med texturer och nyanser.

MoreINSPIRATION
  • Få odlade sätt att dekorera med rosa
  • Rosa badrum
  • Använda Rosa för att dekorera ditt barns sovrum - 15 Design Idéer

Du behöver inte nödvändigtvis välja en enda nyans av rosa och använda den för att dekorera hela badrummet. Du kan blanda och matcha flera toner och också spela med olika texturer för en mångsidig och elegant inredning.

En blandning av pasteller.

Om du väljer att använda en pastellrosa på badrumsväggarna, har du möjlighet att även ta med några andra pastellfärger i designen. Till exempel är gul en mycket fin och glad färg.

Rosa tillbehör.

Lägg till färg till ett minimalistiskt badrum med färgade tillbehör. Till exempel, vissa rosa fåfänga tillbehör kan matcha duschridån eller stå ut på egen hand.

Romantiska gardiner.

Eftersom du har bestämt dig för att göra din färg valfri till badrummet, så gå ut och skapa en romantisk och feminin inredning. Skapa en vacker baldakin för badkaret och använd rosa gardiner för duschen.

Balansera färgerna

Om du använder mer än en färg i rummet är det viktigt att veta hur man skapar en balans mellan dem. Använd rosa för golv och väggplattor, beige eller elfenben för skåp och fåfänga och en kall nyans för gardinen och några av de andra tillbehören.