11 Simple Office Decorating Tips för att öka produktiviteten

11 Simple Office Decorating Tips för att öka produktiviteten
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dessa dagar verkar alla ha ett hemmakontor. Om vi ​​alla arbetar hårdare eller om det bara är praktiskt, bör vi göra ansträngningar för att göra detta utrymme så produktivt och effektivt som möjligt. Naturligtvis kan vi inte ignorera stilen. Lär dig hur du gifter dig med dessa två element i en vacker och inbjudande inredning och hur du kan dra nytta av det du redan har på ditt hemkontor.

Förvara saker i korgar.

Det är mycket lättare att lagra och organisera allt du behöver på ditt hemkontor, om du använder korgar eller lådor. Gruppera objekten och lagra dem tillsammans istället för att bara placera dem slumpmässigt på skrivbordet.

Lägg till värme med en ryggsäck.

Det är förståeligt att ha ditt hemkontor att se professionellt och jämnt nyktert men det ska också vara inbjudande och bekvämt. Du kan göra det genom att inkludera en vacker yta, helst en som också har en intressant design eller ett mönster.

Dekorera med gardiner.

Naturligt ljus är mycket viktigt på ett hemmakontor, så även om du lämnar fönstren öppna oftast kan du också använda gardiner för att få rummet att känna dig mer välkomnande. De kan också vara en källa till färg för rummet.

Välj en djärv färg för ditt skrivbord.

De flesta skrivbord är vanligtvis vita, svarta eller neutrala på något sätt, och det är bra men om du vill lägga till någon karaktär, må du måla den med en djärv färg som röd, blå eller grön.

Håll dina filer organiserade.

Det är viktigt för ett hemmakontor att se rent och organiserat och det är omöjligt att det händer om du har papper över hela skrivbordet. Håll dem alla ordnade på hyllor.

Låt utomhus i.

MoreINSPIRATION
  • Enkel organiseringstips för ditt kontor och skrivbord
  • Dekorera en ljus vit kontors: Idéer och inspiration
  • DIY Desk Organization - Enkla tips för att hålla ditt hem arbetsområde organiserade

Du kan inte riktigt vara produktiv när du känner dig instängd i ett mörkt rum och du kan känna brisen och jubeln väntar på dig utanför. Låt utomhus in genom stora fönster eller glasväggar för att lösa problemet.

Måla väggarna en livlig färg.

Eftersom kontoret inte är den typ av utrymme som behöver vara extra mysig och avkopplande men snarare vilken typ av rum som behöver energisera dig, bör du måla väggarna en livlig färg. Du kan också inkludera andra färger någon annanstans i rummet.

Ett vitt rum ser alltid rent ut.

Ett rum med skarpa vita väggar, möbler och en ljus inredning kommer alltid att se ren och fräsch, även om den inte är. Använd denna strategi för ditt hemkontor.

Intressanta belysningsarmaturer.

Varje rum behöver en kontaktpunkt och när det gäller ditt hemkontor som kan vara taklampan. Du kan välja ett riktigt intressant hänge ljus eller till och med en ljuskrona men gör det inte för utsmyckat eller glamoröst.

Håll saker inom räckhåll.

Öppna hyllor är utmärkta för att organisera och lagra alla kontorsmaterial och varor. De är alla inom räckhåll och du behöver inte öppna lådor och gräva efter det du behöver. Det är precis där framförav dig.

Använd väggarna.

Få ut det mesta av väggarna på ditt hemkontor. Använd dem för att hänga och visa personliga saker som foton, scheman, kalendrar etc. och för att frigöra ditt röriga skrivbord. Du kan också använda dem för att personifiera utrymmet lite.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: