Så här byter du ett snyggt garage till en cool bilaga

Så här byter du ett snyggt garage till en cool bilaga
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Där är garage inte vanligtvis någon favorit favoritdel av huset. Det är enkelt där du parkerar din bil eller där du dumpar alla saker du inte längre behöver. Men det måste inte vara så här. Du kan prova ett annat tillvägagångssätt och ha ett coolt garage som alla envies dig för.

Först och främst bestämmer du vilken funktion du vill lägga till i ditt garage. Det kan vara ett spelrum, det kan vara en mangrotta, ett extra bostadsutrymme eller du kan städa upp det, omorganisera det och göra det till en lagringshemma. Ett bra exempel är att ta med en TV i garaget, montera den på en av väggarna och lägg en soffa och några stolar framför den. Detta kan vara ett bra ställe att hangout.

Eller kanske du gillar att garaget ska bli en del av den öppna planlösningen om utrymmet är begränsat. Visst, i det här fallet skulle det behöva byta funktion. Det är ett utmärkt sätt att maximera ditt golvyta, göra bostadsutrymmet större eller lägga till matplats.

Här är hur du gör ett garage i en mansgrotta. Du ombygger utrymmet, målar väggarna, lägger till några möbler, kanske gör ett litet kök och du lämnar också gott om plats för bilen. Det är ett intressant tillvägagångssätt. {Found on mtarchitecture}.

MoreINSPIRATION
  • Garage Skåp och andra Storage Tips för bästa Garage någonsin
  • Enkla idéer att organisera ditt vintergarage
  • Vänd ett gammalt arkivskåp till en praktisk lagringsenhet för garaget

Om du inte är särskilt intresserad av att parkera din bil i garaget, kan du ta tillfället i akt att helt omforma det här utrymmet. Till exempel, förvandla det till ett vardagsrum eller ett gästrum. Ta först ut allt, måla väggarna, isolera golven och ta hand om belysningen.

Naturligtvis finns det också möjlighet att behålla samma funktion och bara omorganisera ditt garage. Kom på ett sätt att organisera alla dina verktyg och utrustning. Kanske kan du designa ett skåp med hyllor, cubbies och massor och mycket lagringsutrymme.

Eller du kan installera en massa enkla hyllor och försöka spara golvyta. {Found on iheartorganizing}.

Använd dina väggar och kom med ett bra system. Håll alla dina verktyg på ett ställe, all vinterutrustning sammansatt så att du alltid vet var du ska leta efter ett visst objekt.

Ställ in ett trädgårdshörn. Montera de stora verktygen på väggarna och lagra dem vertikalt, lagra små föremål på hyllor och montera några krokar för handskar och andra saker.