Hur man förbättrar ditt hem med innovativa sinkar

Hur man förbättrar ditt hem med innovativa sinkar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om det är tvätta ditt ansikte eller tvätta dina maträtter, anses de flesta hushållssvällar som utilitariska i motsats till att vara attraktiva, iögonfallande eller till och med innovativa! Diskbänkar har återuppfint sig själva och materialet, formerna och även det sätt som vatten strömmar in och ut av dem, förbättrar nu ditt rum, i motsats till att glömma bort med rörledningarna. Om du försöker lägga till intresse för ditt hem, se vad ögonfångare sänkor kommer att göra för din.

  • Ta på innovationen: Låt oss möta det, innovation i hushållsarmaturer har kommit långt. Möjligheten att vinka din hand framför en kran för att starta vattnet brukade vara ny teknik. I dag har sänkor upplyst LED-display, uppvärmning av handtvätt och din dagliga handfat kan vara gjord av guld eller genomskinligt glas. När du väljer handfat för ditt badrum eller kök, undersöker du nya VVS-innovationer, som de visas på marknaden varje dag. Om du vill ha det senaste inom innovationshushållet, besök lokala husvaror och hembyggare eller sök dem online. Det är här den senaste och största kommer att visas, även prototyper som ännu inte kommer.

  • Ett handfat för varje tillfälle: Diskhoar har nu blivit vanligare i multiplar i ditt hem än bara i köket. Som underhållande behov har förändrats, och husägare spenderar mer tid hos gästerna har tillgänglighet blivit nyckeln. Det finns nu "underhållande" sänkor som tillåter ett område för dina drycker att kyla medan dina gäster minglar, och till och med ett martiniformat handfat för att få en whimsy touch till din bar. Hemägare lägger till flera diskbänkar i köket, en för diskmedel, en i deras centrala ö för rengöring av grönsaker och en grytkran på eldstaden (så du behöver inte gå till diskbänken för att fylla stora krukor vatten ). Det finns inte längre någon ursäkt att du inte kan komma till diskbänken!

  • Små kök är fortfarande funktionella: När fler hushållare börjar välja mindre bostäder, lägenheter och lägenheter att bo i, blir mindre kök mer vanliga än tidigare år. Möjligheten att passa ett handfat bland bänkskivor och apparater är alltid en utmaning. Designers som Ensci gör kök som är alla i ett. Slideable räknare som avslöjar en diskbänk, matlagningsutrymme, skåp och skåp nedan är ett innovativt sätt för flera personer att arbeta i ett litet kök är genialt. Diskhoar som har en angränsande avloppsplatta, som är inbyggda i disken, är speciellt användbara för att städa disken och hålla den omgivande arbetsytan torr. Små kök behöver inte längre känna sig oanvändbart och uninviting.

Om dina händer är smutsiga och du inte vill smutsa upp diskbänkarna, finns det en handfat för dig. Även om du vill ha ditt kök eller badrum för att se majestätisk ut med ett öga i sjunker och nyskapande kran, finns det en handfat för dig också. Dunkens värld har fått en helt ny mening för att städa och förbereda mat i ditt hem. Möjligheten att arbeta bättre i ditt kök, njuta av att bada i ditt badrum och samtidigt som du ser snygg och innovativ är ett plus. Nästa gång du försöker räkna ut hur man lägger till atmosfär, innovation och en ny konversationsstartare till ditt utrymme, se till din diskbänk, har rengöring aldrig varit så kul!

Freshome läsare berättar för oss vilka innovativa nya sänkor du har sett nyligen! Vi skulle gärna höra.