Så här hittar du smart dold förvaring i varje rum med garderobsfabrik

Så här hittar du smart dold förvaring i varje rum med garderobsfabrik
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I varje hem är efterfrågan på mer lagring, enklare organisation och vackrare lösningar för varenda ett måste för varje husägare. Dold förvaring är en sällsynt upptäckt i vart och ett av våra hem, och idag sätter jag mig ner med Closet Factory för att få reda på svar på många av dina dilemma för lagring. Från barnens rum till garaget och tvättstugan har varje rum vackra lagringslösningar, och Closet Factory visar dig hur.

1.)   Freshome: Det första klagomålet om de flesta husägare är att de inte har tillräckligt med lagringsutrymme. Vad är ditt råd för dem som försöker hitta dolda utrymmen i hela sitt hem?

CLOSET FACTORY: Maximera platsen för ditt hem så gott som möjligt. De flesta människor inser inte att från golv till tak kan vara potentiellt lagringsutrymme. Med rätt inbyggd eller anpassad skåp med fack för mindre föremål kommer det att hållas ordentligt.

2.)   Freshome: Många små hem- och lägenhetägare vill hitta smart lagringsutrymme i sina badrum, speciellt när de delar det med andra människor! Vilka lagringsidéer föreslår du?

CLOSET FACTORY: När du delar ett utrymme är det bästa sättet att avdela olika områden för båda parter. Dessa sektioner kan vara hyllor, lådor eller till och med garderobsutrymme. Gå sedan ett steg längre genom att lägga till lagringsdetaljer som lådsektioner, dra ut lådor och till och med lägga till extra hyllor eller dubbla hängande ställen för att maximera utrymmet.

3.)   Freshome: Closet Factory har ett brett utbud av organisationsalternativ för skafferi, men många husägare tror att de måste spendera en förmögenhet för kundanpassad organisation, är detta sant? Vilka köksidéer är bra för budgetmedvetna?

CLOSET FACTORY: För det budgetmedvetna är det bästa sättet att investera i klara förvaringsfack, som du kan hitta hos någon massahandlare, för att sortera skafferiartiklar. Använd en etiketttillverkare för att hålla saker organiserade så att du vet vad som finns i varje behållare. Försök att dela upp innehållet i köksbordet genom att dela dem efter typ. Håll dem ordnade genom att gruppera en sektion för kryddor, torra varor, kryddor och förvaringsobjekt som badkar, smörgåsar och aluminiumfolie. Du kan hitta ganska billiga mini korgar för att passa inuti lådor istället för anpassade låddelare.

4.)   Freshome: För husägare som vill ha en högre ände och personlig anpassad garderob, vilka tips föreslår du för att matcha deras livsstil till deras lagringsbehov?

CLOSET FACTORY: Skåp har utvecklats under åren. De är inte längre en enda hängande stång med en hylla ovanpå. Nu kan du anpassa utseendet på din garderob för att återspegla resten av bostadsutrymmet i hemmet. Om du älskar moderna linjer kan du gå med en elegant modern garderobsdesign. Om du är mer lyxig och utsmyckad i dina interiörer, finns det ett antal skräddarsydda listningar och applikationer som kan appliceras, för att inte tala om alla färgkombinationer! High end garderober ska se ut som en inbyggd möbel i hemmet. Inte bara kommer det att se vackert men kommer faktiskt att ta upp bostadsvärdet.

När du arbetar med en professionell garderobsfabrikant, kommer de att ta en lista över innehållet i din garderob. Säg om du har dussintals eller till och med hundratals skor, kommer detta lagringsbehov att hysas med skoskåp eller lådor. Om du har massor av hattar då anpassade rack och krokar kan läggas till utrymmet. Kanske har du massor av tvättavdelningar som kemtvätt, mörkret, ljus, delikat, etc. Vi kan tillgodose dina behov genom att dra ut flaskor i själva garderoben eller till och med omvandla tvättstuga.

De flesta mästerkläder är i huvudsak omklädningsrum. De har allt du behöver inifrån från anpassad belysning till även en sittgrupp. Vissa garderober har även en platt skärm eller inbyggd laddstationer för telefoner och små mobila enheter.

Det stora med Closet Factory är att vi bygger kring varje kund och deras behov.

5.)   Freshome: Barnförvaring av leksaker och kläder är alltid en utmaning i alla hem. Hur hjälper Closet Factory oss att organisera, men också göra det barnvänligt att uppmuntra barnen att organisera sig själva?

CLOSET FACTORY: "Det bästa sättet att hålla dina barns saker organiserade är att lära dem en daglig rutin så tidigt som möjligt. Varje dag borde de göra sängen, lägga tvätt i en hämma, städa kläder i lådorna, böcker på bokhylla och leksaker i leksaksbunken. Håll det enkelt och vara konsekvent, " skriver Debbie Lillard, professionell arrangör, författare och gästbloggar för Closet Factory's Expert Tips Blog på vår hemsida.

Nyckeln till att upprätthålla en daglig rengöringsrutin för ditt barn är att ha rätt organisationssystem på plats. Vad jag menar med det här är att det är en nödvändighet att ha en ordentlig lagringsenhet för dina barn att lägga in sina saker och därför skapa ett "hem" för allt. En av de bästa lösningarna för barnförvaring är att ha en inbyggd vägg som innehåller bokhylla, leksaksförvaring, eventuellt vissa lådor, en bänk eller en vindsits och kanske även införandet av ett skrivbord för att hjälpa till att främja goda studievanor medan du ' åter på det.

Säkerhet är en fördel att ha ett inbyggt organisationssystem i motsats till en fristående enhet. Inbyggda insatser är förankrade i väggen och stöds av golvet.Detta gör det möjligt för den inbyggda hyllan att gå längre än fristående bokhyllor eftersom det inte är beroende av vikten på föremålen i hyllenheten för att hålla enheten upprätt och viktad på plats. Att bygga hyllorna och skåpen sex, sju eller till och med åtta meter långa möjliggör maximal förvaring och idag behöver alla alla lagring de kan få.

En annan fördel är den justerbara funktionen hos våra hyllor och förvaringsenheter. Detta gör att organisationssystemet kan optimeras för alla typer av föremål, inklusive leksaker, spel och böcker. Varje tum och en fjärdedel kan hyllorna justeras. Låg hyllor används bäst för barnets vardagliga föremål som de åtkomst till sig och är ansvariga för att sätta tillbaka när de är färdiga. Högre upp hyllor och skåp kan användas för dekorativa saker eller förråd du föredrar dina barn inte komma in i.

Att ha den rätta strukturella grunden för ett utmärkt lagringssystem tillsammans med Debbies dagliga rutin tips garanterar säkerligen framgång med en liten uppföljning från dig. Closet Factory erbjuder ett komplett utbud av slitstarka material och färger, så ditt barns sovrum kommer inte att äventyra stilen genom att gå med en inbyggd.

Inget utrymme i ditt barns rum för en väggenhet? Tänk på en garderob arrangör. Det är mycket vanligt att ha leksaksförvaring och hyllor undangömda i sikte och i garderoben. När ditt barn växer med funktioner som hyllor, kan korgar och korgar handlas ut för stavar!

6.)   Freshome: I många hem är tvättstugan eller mudroom ett område som har dolda lagringsmöjligheter, men tenderar att bli underutnyttjad. Vad är några organisations- och lagringslösningar för att hjälpa oss att göra den fruktade uppgiften att tvätta?

CLOSET FACTORY: Himlen är gränsen för våra tvätt- och mudroom erbjudanden. Men mina bästa val är:

  • Cubbies för Mudrooms att hålla smutsiga skor
  • Dra ut tvättfack för sortering
  • Om du har utrymmet är en tvättö är ett bra ställe att hålla dolda lådor och tvättfack
  • Dra ut ställen är bra för att placera vikta kläder eller handdukar tillfälligt innan de tas bort
  • Betjänadstänger är ett bra sätt att hänga upp ett nytt strykt plagg eller att placera ett plagg som behöver dampas eller hängas torrt.
  • Hängstång är en utmärkt funktion för en tvätt- eller mudroom-område
  • Mina favoriter är dolda strykbrädor som antingen faller ner eller är gömda i en låda!

7.)   Freshome: Många husägare har för mycket "grejer"! Vilka är dina förslag för att hjälpa dem att rensa och rena innan de försöker organisera?

CLOSET FACTORY: Tja, du måste göra en inventering av innehållet som behöver lagringsutrymme. Du kan hitta massor av tidskrifter, kläder du inte bär längre ... i grunden röran! Du måste 1) dela upp vad som är skräp, 2) ska hållas eller 3) kan doneras (någon gång sålt).

8.)   Freshome: Här på Freshome har vi visat några underbara klädkammare! Vad tycker du om Freshome hemsida?

CLOSET FACTORY: Freshome är en bra webbplats som visar vackra hem och designkoncept. Jag använder den här sidan för att se vad som händer i branschen och ofta tweet och skicka kommentarer till min Facebook och andra sociala medier.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: