Hur man införlivar gröna toner i ditt hem exteriör

Hur man införlivar gröna toner i ditt hem exteriör
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du behöver inte en ultramodern hemma för att kunna använda en djärv färg, som grön, på utsidan. Att täcka dina hemfasader i en djärv nyans är inte för alla och bara gå ner denna rutt om du vill att effekten ska få stor inverkan.

Icke desto mindre bör grön införlivas i en bostads yttersta lager utan frestelsen att överföra det. Det fungerar bra om det används sparsamt. I motsats till andra primära färger fungerar faktiskt bra med andra färger som traditionellt är förknippade med utsidan, till exempel gråskiffer och vit weatherboarding.

Även om din byggnad redan är precis den färg du vill att den ska vara, finns det alltid områden som du kan hitta som kommer att kunna justera till en ny färgton. Dörrar, fönster, verandor och utemöbler erbjuder alla möjlighet att lägga till en smaragd smaragd på ditt hem exteriör.

De utläggande delarna av ett hem skapar en känsla av vad som ska komma inuti. Om ditt hem utanför ser lite slö och oinspirerande, speciellt för besökare, ta lite salvia råd och gå grönt - lite åtminstone!

Grön ingångsdörrar.

Ingenting säger mer om ditt hem välkomnande atmosfär än ingången. Och ändå är de så ofta förbisedda när det gäller stil. Om ditt hems frontage har litet att erbjuda ögat arkitektoniskt kan du ge hela byggnaden en synlig hiss med en ny grön ytterdörr. Gröna beläggningar är fullt möjliga för vinylramar som innehåller dubbelglasade ytterdörrar.

Lika lätt att uppnå är en grön trädörr genom enkel applicering av ett par lackfärger. Lägg till utseendet med tillägg av en grön sidodörr och glöm inte heller dina garageportar. Använd samma ton grön för varje så att utseendet är samordnat. För att slutföra den gröna kontakten, gör några portar som du har i trädgården i samma stil.

Olive And Grey Greens.

MoreINSPIRATION
  • Hur man använder grå med ditt hem yttre
  • Hur målar dörrarna En annan färg kan öka ditt heminredning
  • Funky yttre färgkombinationer

Tänk inte bara på ditt hem med tillägg av en stänk av lustig limegrön eller annan primär nyans. Olivgrönsaker och avokado grönsaker fungerar både bra i samband med ett yttre och, främst eftersom de är mörkare, kräver mindre underhåll och regelbunden rengöring för att hålla dem så bra.

Grå gröna är perfekta för weatherboarding. Om ditt hem weatherboarding sträcker sig från tak till marknivå, kan det vara särskilt effektivt eftersom det kommer att ansluta gräset av en gräsmatta till takets grått med lätthet.

Två toner.

En grön skugga är vanligtvis nog, men om ditt hem har en grön fasad, använd en ljusare ton för att accentera ett område så att utseendet inte blir detsamma. För variation, måla en garageport eller ett exteriörbord på detta sätt, till exempel. En lime grön möbel uppsättning kommer att ställa en jade vägg perfekt.

Vit Trim.

Gröna byggnader ser bra ut, men om du planerar att måla dina då tänker du på trimmen. Det kan vara frestande att använda en andra, mörkare ton för träarbete och rännor. Emellertid är mest vanligtvis vitt trimning företrädesvis. Det kanske inte är det mest ursprungliga utseendet med en grön byggnad, men det är ett testat sätt att bryta upp utseendet med framgång.

Fönsterbehandlingar.

Gröna fönster är det perfekta sättet att introducera färgen till ett hem exteriör med lite subtilitet. Komplimangera utseendet på en nybelagd träfönsterram genom att måla några andra funktioner också. Stormstolar och balkonger är båda bra kandidater för den gröna behandlingen om du väljer gröna fönster.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13.