Hur man införliva tallrikar i dina interiördesigner

Hur man införliva tallrikar i dina interiördesigner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Från och med 1400-talet, då Marco Polo först introducerade kinesiska produkter till Europa, har tallrikar eftertraktats och prisade produkter. Det var faktiskt inte förrän några hundra år hade gått att européer började tillverka sin egen keramik. Känd med omslaget - hela terminen av porslin, tallrikar, tallrikar och skålar blev allt billigare men plattan behöll i synnerhet en hög grad av prestige.

Kort sagt, plattor äter inte bara kärl men något som ska visas och vördas. Högkvalitativ finporslin med invecklade mönster har funnit en plats i heminredning såväl som hög konst. Till och med modernister, som Picasso, arbetade mycket med keramik. Så, vad är de bästa sätten att integrera tallrikar och andra former av keramik i hemmet?

Matsal stil.

Har du en vanlig vägg i din matsal som kan göra med lite liv? En eklektisk blandning av olika färgade, medelstora och formade plattor som är anordnade på en vägg ger det en direkt hiss till inte bara väggen utan hela rummet.

Köp en uppsättning väggmonterade skyltställ och arrangera dem i en drift, snarare än på ett enhetligt sätt, för att få ett modernt utseende. En annan modern stil är att klumpa samman plattorna i mitten av väggen, som en abstrakt konstinstallation. Om du föredrar ett mindre eklektiskt utseende, försök med ett enkelt arrangemang av tio eller så plattor i två olika grupper, eftersom det här hjälper till att ge ditt rumsbalans.

Kökstativ.

Ett bra ställe att visa din platta samling är där du sannolikt kommer att använda den - i köket. Om du är förtjust i gammaldags chinaware, med några roliga mönster, använd ett väggmonterat ställ för att visa de olika färgerna. Inga två skärmar kommer att vara desamma som arrangemanget ändras varje gång du använder tallrikarna. En slank linje framåtvänd rack gör det möjligt för dig att visa dina tallrikar för bästa effekt, perfekt om dina har utsmyckade mönster.

Vit Kina.

MoreINSPIRATION
  • 6 sätt där du kan organisera dina tallrikar
  • Hur man hänger plattor på en vägg för att skapa ett iögonfallande utseende
  • Hur man hänger väggplattor

Vit kina har en viss renhet som är svår att ignorera. Ett arrangemang av eleganta vita plattor runt en central linje kommer att skapa ett symmetriskt utseende, perfekt för en mer formell inställning. Likaså är vit kina lämpad för geometriska arrangemang och mönster. Naturligtvis kan du ordna vit porslin i en drift, men för ett traditionellt utseende, hålla sig till reglerna.

Tilltalande porslin.

Tallrikar är inte bara för matsalen och köket. Du kan ha lite kul med dem i mindre uppenbara interiörinställningar också. Vad sägs om ett eklektiskt utbud av färgrikt utformade tallrikar i ett badrum för att få din att sticka ut från mängden?

Plattor kan också fungera överraskande bra bakom sängens huvudtavla. Kom ihåg att behålla tonerna, här, relativt neutrala, dock. Och för ett helt nytt utseende, prova glasplattor för att skapa en mosaikliknande skärm i ett duschrum. Inte för alla kanske, men utseendet är otåligt roligt

Plattor Med Konstverk.

Plattor har ibland mönster som borde visas, snarare än i en garderob. Ett enkelt rack, i vardagsrummet är vägen att gå om du vill visa upp din keramik. Den ideala hyllan / rackenheten gör att du kan ställa in dina tallrikar, med samma status, bredvid fotografier, målningar och små objets d'art. Och ibland är plåtarna själva själva, så ordna dem med precis samma hänsyn som du skulle ha andra bilder.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 och 15.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: